Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Saisiko Pallon mäkeen Rakuunamäen ankeaan kiviaitaan jonkun virkistävän, iloisen mahd. Rakuunamäkeen aiheeltaan sopivan maalauksen. Päivittäin sen näkisi satoja kulkijoita ja siitä voisi nousta kivoja keskusteluja

Saisiko Pallon mäkeen Rakuunamäen ankeaan kiviaitaan jonkun virkistävän, iloisen mahd. Rakuunamäkeen aiheeltaan sopivan maalauksen. Päivittäin sen näkisi satoja kulkijoita ja siitä voisi nousta kivoja keskusteluja

ankeus poistukoon

Jos autoilu Lappeenrannassa ja rakennettavat padel-kentät häiritsevät, muuttakaa Enonkorpeen.

Ihmettelen suuresti! Miten yrityksen tietosuoja säilyy, kun S-pankin, OP ehkä muidenkin edustajistossa on samat naamat istumassa?

huolestunut pankkineiti

Jääkiekkoseuroilta otettava pois korona-avustukset. Avustukset eivät missään tapauksessa kuulu heille. SaiPa sai 200 000 veronmaksajien rahoja, käsittämätöntä rahan tuhlausta.

Vode

Kenenkähän onnettoman idea on taas ollut ennakkoon sepelöidä pyörätiet tuolla karseen terävällä kalliomurskeella, eiköhän pelkkä hiekkakin olis riittänyt jos niistä pitää sulan kelin aikaan liukkautta estää! Jos kenellä ei ole sopivia renkaita pyörässä, kun liukkaat koittaa, niin parempi pysyä kotona!

Useista eri syistä yksin jääneet ihmiset kaipaavat ns. "Senioricentteriä", jossa päiväkahvin merkeissä voisi rupatella, pelailla, lueskella ja saada kampaamo/parturipalvelua. Aina kun asia tulee puheeksi, todetaan, että kaupungilla ei ole rahaa.

Kyllä pääsee hammaslääkäriin. Päivystävä hammaslääkäri keskussairaalassa, jos särkee hammasta, ja yksityiselle pääsee nopeasti!

Koronapassi ei estä tartuntaa! Rokotukset (x2-3) estää vakavaa tautia! Ilman oikeaa syytä rokotteeton ajattelemattomin! Tavoiteko 98%?

käsidesi maskit

Kaikki järjetön on nykyään mieletöntä.