Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Köyhän on oltava nöyrä. Seurakunnallekin on tehtävä ruokatavaroista anomus. Eikö pyyntölappu riittäisi?

Savitaipaleen kaikki hautausmaat juhlakunnossa ja kirkossa koskettavan kaunis tilaisuus pyhäinpäivänä. Kiitos seurakuntalaisten arvostamisesta.

Pikisaaren ja Linnoituksen alueelle pitäisi saada 30 kmh nopeusrajoitus sekä hymy- ja yrmynaamat palkkioksi. Näitä on esimerkiksi Taipalsaaren kirkolla.

Siis joka neljäs eläkeläinen on ahne.

Ylen uutistoimitus on vaihtanut koronapandemian lietsonnan ilmastoahdistuksen lietsontaan. Tärkeäähän on, että kansa pysyy kurissa ja Ylen nuhteessa.

Kimmo Jarvalle korkealle nostettu hattu. Nyt puhut oikiaa asiaa liittyen sisäliikuntahalliin ja sen sijaintiin. Arvostuksesi nousi tämän asian vuoksi.

Haloo! Monet ovat paljon vartijoita, vastuussa lasten, iäkkäiden ja riskiryhmäläisten terveydestä, elämästä. Pysähdys, että korona ei leviä! Tosi huoli

Onko ammatillinen koulutus Sammossa kunnossa, kun työpaikkoja olisi, mutta ei ole tekijöitä. Olihan vanha Lappeenrannan ammattikoulu Suomen paras parina vuonna. Entä nyt: ei taitajavoittoja eikä opiskelijat kelpaa työssäoppimaan yrityksiin. Missä vika?

Hussin alueella sairaalahoitoon joutuneista koronapotilaista puolet oli kahdesti rokotettuja, terveitä piikityksiä, enää neljä kierrosta jäljellä.

Kyllä digiloikka on vaan nyt otettava. Varasin ajan netin kautta influenssarokotukseen 8.11. illalla klo 17 jälkeen. Joku oli perunut ajan 9.11. Nappasin sen ja pääsin rokotukseen seuraavana päivänä.

Myös valkoposkihanhet tarvitsevat lepo- ja ruokailupaikan. Mielestäni sopivin alue ja paikka on kehä 1:n tai 3:n sisäpuolella.

UP

Kiitos. Erittäin viisas sisäliikuntahallia koskeva kirjoitus Kari J Laineella.

Menee vielä vuosia, kun saadaan LPR sisäliikuntahalli palolaitoksen tontille. K.Laine ehdotti taas sen rakentamista. Siihen viereen on tehty 3 kerrostaloa, ja haluavatko he takapihalle sen hallin? Ja millä vuosikymmenellä se palolaitos puretaan, ehkä 2030. Rakentakaa se vain siihen Amiksen monttuun, puita Suomessa vielä riittää vaikka siitä niitä kaadetaan.

Köyhän on oltava nöyrä. Seurakunnallekin on tehtävä ruokatavaroista anomus. Eikö pyyntölappu riittäisi?

SML

Eiköhän Suomen ja yleensä Pohjoismaiden tulisi ottaa jo tiukka kanta EU-itärajan muurin rakentamiseen. Ennakointi parempi kun se, että on paskat housuissa ja meillä miljoonia ylittämässä rajaa.

Minkäs teit koronaviirus? Tauin toit ja meijän mieliä myllersit. Toitko muutaki mukanas? Ajatuksiin uuen suunnan, kun ei auta rokotukset, asenteetko avun tois? Tauti tilille kysyvi.

Hyvä Suna Kymäläinen! Sinusta voisivat ottaa mallia muutkin maakuntamme kansanedustajat, aikaa pitää riittää velvollisuuksien hoitamiseen.

Koronavirus vihaa vihmoi sielun syöveröissä kaunan siementä kylvi. Millä sieltä kitkettäisi? Siihen ei ainakaan rokotteet auta.

Sisäliikuntahallin touhu osoittaa, miten heikkoa työtä on tehty asiassa virkamiestasolla!

Tupakointikieltojen muille haitaksi perustelut ontuvat pahasti. Jos koronaa saa levittää vetoamalla omaan valintaan, pitää röökiäkin saada poltella missä haluaa.