Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lukijalta: Vastaus Marja-Liisa Vesterisen sisäliikuntahallikirjoitukseen

Marja-Liisa Vesterinen kertoo mielipidekirjoituksessaan (ES 5.11.) aistivansa kaupunginhallituksessa olevan vahvaa tahtoa rakentaa sisäliikuntahalli. Näin ei mielestäni ole eikä saa ollakaan. Ne argumentit, joilla hallin rakentamista ja sijaintia on puollettu alkavat osoittautua tarkoitushakuisiksi ja perusteettomiksi. Esimerkiksi väittämä, että halli olisi välttämätön Kimpisen koululle ja ammattiopisto Sampolle ja juuri Amiksen kentälle rakennettuna on osoittautunut kokonaisuudessaan virheelliseksi, vaikka väittämää on kokouksissa ja selvitysasiakirjoissa pidetty korostetusti esillä.

Vuosi sitten ei ollut tietoa kokonaiskustannuksista ja rakentamispäätös sidottiin siihen, että päätös tehdään kun kustannukset ovat selvillä. Nyt on investointikustannus saatu selvitettyä ja todettu, ettei sijaintipaikkakaan ole kiveen hakattu, joten on keskustelun ja päätöksenteon paikka niin sijainnin, kuin rakentamispäätöksenkin suhteen.

Ja kaupunginhallituksen nimissä annetuista lausunnoista irtisanoudun täysin, ellei niitä ole antaneet johtavat viranhaltijat (kaupunginjohtaja tai kaupungin sihteeri) tai kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Juha Turkia

Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen (ps)

Lappeenranta

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka