Estarit | Olisi mielenkiintoista tietää mihin tätä uutta sisäliikuntahallia tarvitaan? Nykyinen urheilutalo on palvellut niin kouluja kuin harrastajia tähän saakka.

Saimaarium sopisi loistavasti Imatran erä- ja luontokulttuurimuseon yhteyteen!

Liitetään Ruokolahti Imatraan tai Puumalaan ei tartte vatvoa Kuka on kunnanjohtaja.

Jos asuisin Ruokolahdella, muuttaisin välittömästi. Häpeällistä toimintaa kunnanjohtajan valinnassa: Törkeää naiseen kohdistuvaa syrjintää.

Soitin te-toimistoon 2 kertaa ja kohta soitettiin miulle, ilman soittopyyntöä. Kiitollinen palvelusta!

Pasi Leimi kyllä laski liikaa hintaa! Kerätään kolehti Halkosaaren Mattolaiturin puolesta. Kaupunki laskee myös hulevesiä suoraan Saimaaseen! Eli kumpikohan se saastuttaa? Kalatkin tykkäävät mäntysuovasta!

Olisi mielenkiintoista tietää mihin tätä uutta sisäliikuntahallia tarvitaan? Nykyinen urheilutalo on palvellut niin kouluja kuin harrastajia tähän saakka.

Mitä säästöä se tuo, jos hyvä jalkapallokenttä siirretään rättihallin tieltä. Eikö ole edullisinta etsiä hallille toimiva sijoituspaikka.

Keskustaan liikuntahalli 13 miljoonaa? Samaan aikaan Korvenkylän koululaiset syö pahvilautasilta ja ovat ilman sisäliikuntatilaa.

Eiköhän olis Eksoten syytä tarkastella vuokratilojen tarpeellisuutta keskustan kalliilla paikoilla ja muuttaa keskussairaalan tyhjään osaan. Henkilöstön lomautuksen sijaan, sekä kaikki johtajat käytännön töihin.

Hoitoa tarvitseva

Hiljaista on Suomen ihmisoikeusrintamalla, kun on kyse urheilusta! Ollaan menossa Qatariin ja kaikille se on ihan ok! Huolimatta siitä,miten ne kisat on polkastu pystyyn. Uskottavuus katkolla!

Susi ja karhu ovat petoeläimiä. Eivä ole pehmoleluja. Nalle nallukka tai susi hukkanen.

Ouuu

Susiongelmaan ratkaisu, ei tarvitse ampua: 20 sutta siirretään Helsinkiin puistoihin ja ministeri Mikkonen tarjoilee valtion katetun buffetpöydän Helsingin kaupungin ylijäämälihasta. Tarjoilu sopisi jäjestettäväksi bulevardeille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka