Estarit | Ihan väkisinkö Saimaarium halutaan työntää Saimaan vastarannalle?

Lukeminen kannattaa aina! Tyhmää luulla muuta.

Milloin tulee sarja "Me työttömät"...

Kiva kun saatiin siirtää kellot 'talviaikaan'. Ihanaa kun illat on taas pitkään pimeitä. KIITOS EU!

On hyvä, että jotain tehdään. Silti veikkaan, että ihminen vastaan luonto välillä luonto voittaa.

On totisesti rohkeita ihmisiä ilmestynyt kauppoihin, kun kasvomaskit ei suojaa hengitysteitä. Pahin flunssatartuntojen aika käsillä. Onnea jos tauti osuu!

Hyvät Lpr päättäjät, menkääpä Puumalaan katsomaan matonpesupaikkaa, ei varmasti tulisi maksamaan satojatuhansia ja metalliset altaat ovat siistit.

Kyllä Myllysaaren avantouimareiden pukuhuoneiden siivous kuuluu kaupungille. Niin paljon maksamme kaupungille veroja.

Kun joku on hauskaa, etsi siinä piilevää totuutta.

Ruokolahti EI tajunnut Sepposen hyvyyttä, osaamista ja aikaansaannoksia. Hänelle olisi voitu maksaa vaikka muutama tonni enemmän kuin pyysi, kunta olisi silti hyötynyt valinnasta suuresti. Erittäin aikaansaava ihminen, siitä on kyllä todisteet nykykunnassaan!

Virkamiesten ei saa antaa tuhota yhtä harvoista ympärivuotisista matkailukohteista Lappeenrannassa! Ihan väkisinkö Saimaarium halutaan työntää Saimaan vastarannalle? Kaikki ovat kärsineet koronasta. Malttia ja tukea kaupungilta nyt!

Miten porukka, joka intoutuu puhumaan matonpesusta Pien-Saimaalla pystyy päättämään Eksoten rahoituksesta tai kymmenien miljoonien investoinneista? No ei mitenkään!

Mattojen pesu Halkosaaressa nousi kaupunginvaltuuston ykköspuheenaiheeksi, aiheesta käytiin vilkas keskustelu. Valtuusto päätti pitää kaupungin nykyiset veroprosentit ennallaan. Keskustelua aiheesta ei käyty. Hyvänen aika, miten vähällä järjellä tätä kaupunkia johdetaan.

Hämmästyin suuresti, kun Armilan ajanvarauksesta soitettiin takaisin illalla klo 20! Miten kauan Kaiku 24 -palvelun ongelmat kestävät? Odotusmusiikki on karmea, soi miten sattuu ja pätkii. Vaihtakaa!

Ihmettelen vanhusten riidan haastamista nuorison kanssa. Siinä kisassa jäämme toiseksi. Nuoret ovat luopuneet paljosta suojellakseen koronalta vanhojen viimeisiä elinvuosia. Olen seniori itsekin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka