Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Jos Venäjän Saimaan kanavan toiminta loppuu, saammeko maksamamme vuokrarahat takaisin?

Miksi isojen markettien työntekijät eivät enää käytä maskeja? Kun asiakas huomauttaa siitä, sanovat ettei tarvitse käyttää. Työnantaja voisi puuttua asiaan ja suositella edelleen käyttöä. Samoin meidän teatterissa katsojat käyttävät vähän maskeja. Imatran teatterissa käyttävät. Ja niitä on ovella tarjolla. Sama maskisuositus on edelleen voimassa.

Tyhmyys joukossa tiivistyy

No

Kaupungin päättäjät! Käykääpä kävelemässä Valtakadun kauppaosuus ja katsokaa kättenne töitä! Tätä ei voi selittää pelkästään kaupan muutoksilla vaan teidän päätöksillä!

Suomen+Euroopan ilmastopolitiikan tavoitteet on kuin hyttysen pissa meressä, ennen kuin esimerkiksi Kiina, Intia ja Venäjä ovat asiassa mukana!

Niinistölle tuli kiirus Putinin luokse heti Nato-palaverin jälkeen, veikkaan että Saimaan kanavan rahtisulku ja sen purku vastaa Venäjän turistien vapaaseen tulemiseen tänne

Jos Venäjän Saimaan kanavan toiminta loppuu, saammeko maksamamme vuokrarahat takaisin?

Mistä SaiPa löytäisi ylivoimavalmentajan?

Nyt haist halivilivoo! Ihminen on ihminen, vaikka ei luekaan kirjoja!

Eksoten hallituksessa ja valtuustossa vastuuttomia päättäjiä. Päätitte kuntien antamaa linjausta vastaan. Petaatteko paikkoja aluevaaleihin? Äänestäjät, muistakaa nämä takin kääntäjät!

Eksoten valtuusto päätti rahoituksestaan kuntia kuuntelematta. Olisiko valtuuston puheenjohtajan nyt seuraavaksi suunnattava kyselemään pankkilainaa?

Katsoin eilen pitkästä aikaa SaiPan peliä, mikään ei ole muuttunut, sama taaperrus vuodesta toiseen,"vahvistukset täyttä potaskaa" ei auta huippuvalmentajakaan. Näillä mennään

Mikään ei muutu

Ruokolahdella ei ole asiaperusteita poiketa edellisen kunnanjohtajan palkka- sopimuksesta. Milloin siellä aletaan hoitamaan asioita ja lopetetaan politikointi! Vaikuttaa ajojahdilta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka