Estarit | Halloween lähestyy, Ruokolahdella kysellään: karkki vai Sepponen?

Häpeällistä Eksoten toiminta, nyt jo Avi valvoo hoitokoteja, ja kunnat kieltäytyy maksamasta Eksotelle!

On se kummaa kun äidin virheet periytyvät pojalle ja vielä urheilusivuilla. Onko kyseessä juorulehti vai maakunnan päälehti?

Urheilu urheiluna!

Halloween lähestyy, Ruokolahdella kysellään: karkki vai Sepponen?

Hävetkää miten huonoon tilaan olette päästäneet Eksoten vanhusten palvelut ja hoivakodit!

SaiPa ei arvosta omia junnuja, mutta hyvin pelaa Mäntykivi Ilveksessä. Mut onhan se hyvä jos on rahaa hommata kehäraameja ulkomailta.

Nykyään on aivan sama mitä kaupunkiin rakennetaan ku on niin ruma. Vain satama suht ennallaan. Lehmusten muka kaupunki on muuttunu paikaksi jonka kaikki tietää mut kukaan ei halua sinne.

YkkösJakari

Amiksen kentälle ruma "tehdashalli", viereen parkkipaikka ja sen viereen moposuora. Lauritsalaan päin menevän kaistan voi pyhittää mopopojille klo 18–24. Niinkö? Ei, ei ja ei. Sisäliikuntahallille toinen paikka. Kimpisen takakenttä?

Aikamoista vatulointia tämä lääkärihelikopterin sijoittelu. Minusta paikka on Utti, vaikka Krista Kiuru onkin kai asettunut Lappeenrannan puolelle. Utin puolesta puhuu toiminta alue, joka on koko ympyrä Lappeenranta vain puoli ympyrä, kun se toinen puoli on Venäjää. Vai pitäskö meidän hoitaa sekin puoli?

Kävelin aamupimeässä klo 7.30 ja vastaan tuli 9 pyöräilijää. Vain yhdellä oli valot pyörässä!? Tarttisko tehdä jotain?

Toivottavasti kerrankin media toimii oikein. Kun alkaa oikeudenkäynti 700 elokapinalaista vastaan, sitä ei tule kommentoida mitenkään! Hakevat vain ylimääräistä huomiota ja sitä ei saa antaa.

Kyllä Kimmo Kiljunen on oikeassa, että pienempiä eläkkeitä pitäisi nostaa. Eläkesäästörahat ovat eläkkeen maksavien rahoja. Nuoret maksaa ja tienaa omat eläkerahat. Nämä varat mitä siellä on, kuuluvat jo eläkkeensaajille.

Nyt ehdottomasti Elokapinasta lokakapina ja porukalla persusta ajoväylille Pietariin ja Moskovaan. Arktinen väylä, hyi.

Nyt jännityksellä odottamaan monenko päivän jutun nämä soopasanomat saavat siitä, kuka maksoi Toikan lasilinnun, jonka pääministeri vei Merkelille. Sitä kannattaa pohtia monta päivää.

Kun katsoo eduskunnan täysistuntoa, siellä näkyy otos koko kansan omista boomereista. Kaikkilla puolueilla on ihanat omansa. Jännittää mitä tärkeää toimittajat seuraavaksi meille kertovat!

Jätehuollon piirissä jo niin paljon talouksia et voi nostella hintoja kuten sähkö ja vesilaitoksetkin. Asiaa.

Koronapassiin tulisi olla oikeus vain rokotetuilla ja taudin sairastaneilla. Ei vain yhden negatiivisen testituloksen perusteella muilla.

Joulu lähestyy. Mummoille ja papoille lahjaksi palvelutaloon diabetessukkia. Ei varret kiristä, eikä maksa paljon.

En ole ikinä koulujen jälkeen käynyt yhdelläkään ryhmäliikunta tunnilla silti olen aina liikkunut.

Joko viisas WHO & MEDICINE näkee, että on kallista maailmassa uhoajien sairastua koronaan ja ainoa apu on pakkorokotus globalisti quickly? God willing

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka