Estarit | Eikö sitä sisäliikuntahallia vois nyt tosissaan suunnitella paloaseman paikalle. Ja tiedä vaikka ajastaan saataisiin Amiksen nurmikon päälle jonkin näköinen katos.

Kiitos sinulle mukava ja hyvä ihminen, joka löysit avaimeni Kariniementieltä ja laitoit näkyvälle paikalle lämpötolpan päälle josta ne sain.

Kaamea rumilus tuleva liikuntahalli (tehdashalli) ahdetaan kauniin Valtakatumme varteen!

APUA

Miksi Armila remontoitu ja nyt puretaan! Rahaa tuntuu olevan!

Haloo vihreä kaupunki Lappeenranta. Mitä järkeä on hankkeessa moposuora kaupunkiin? Se siitä vihreästä kaupungista lisää saastetta ja melua. Luovuttakaa kunniakirjapois, kiitos jälleen.

Sisäliikuntahallin suunnittelukonsultin palkkion palautus kaupungille ja sopimuksen irtisanominen välittömästi mokoman tunarifirman kanssa.

Liikuntahallia EI saa sijoittaa Arboretumiin, Valtakatua kaventamaan ja perinnemaisemaa rumentamaan. Tilaa kyllä löytyy muualta.

11miljoonaa

Hyvä, että koulunkäynninohjaajat itse ensimmäisen kerran muistuttavat olemassa olostaan ja tekemästään työstä kouluissa. Kyseessä on ammattiryhmä, jota ilman moni opettaja ja oppilas ei pärjäisi. Kiitokseksi heidät mm. joka kesä lomautetaan, kun oppilaat ja opettajat lähtevät kesälomalle.

Eikö sitä sisäliikuntahallia vois nyt tosissaan suunnitella paloaseman paikalle. Ja tiedä vaikka ajastaan saataisiin Amiksen nurmikon päälle jonkin näköinen katos.

Asiakaspalvelija aliarvioi, nauroi päin naamaa koronaa varovaa asiakasta! Luottamus meni! Kauhea kokemus!

Olen vanha ja raihnainen boomeri ja äänestänyt demareita. Nyt demareille on tärkeämpiä muut äänestäjät kuin me työeläkkeellä olevat ja työnsä hyvin tekevät. Vaaleissa tavataan.

Suomi eristetään. Puu, puut, puut.

kanava out..

Kyllähän se nyt tiedetään kuka Marinia mollaa ihan kaikesta. Täällä on pari- kolme poppooja jotka haluaisvat "kalifiksi kalifin paikalle"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka