Estarit | Sisähallin rakentaminen menee uusiksi. Tästä ei päätetty: hinta kaksinkertainen ja paikka ei pelitä edes kenkälusikalla sovittaen. Projektiin allianssimalli.

Sisähallin rakentaminen menee uusiksi. Tästä ei päätetty: hinta kaksinkertainen ja paikka ei pelitä edes kenkälusikalla sovittaen. Projektiin allianssimalli.

Miksi valtuustolle ei vuosi sitten esitetty koko sisäliikuntahallin kustannusarviota? Valmistelu on puutteellista, jos koko sisäliikuntahallin kustannusarvio yli tuplaantuu lähes 12 miljoonaan euroon. Valtuuston tulisi jo vähän jyrähtää kaupunkilaisten puolesta.

Veronmaksaja

Aivan sama maksaako sisäliikuntahalli 5 milj. tai 15 milj. Päättäjät kuitenkin painavat vihreää valoa, eikä päätä pakota.

Meillä on leppoisa ja rauhallinen eläkeläismies. Jaksaa kuunnella minun kiukuttelua.

Mummi

Eiköhän se kärttyinen vanha ukko ole ollut mutrusuu koko ikänsä. Nyt on vain tullut vanhaksi. Tai sitten ei ole saanut viime aikoina pään silitystä.

Jätin soittopyynön Eksotelle, kun en jaksanut odottaa vastaamista, luvattiin tämän päivän aikana soittaa, ilta on pitkällä puhelua ei ole kuulunut.

Es 22.10. haastateltu kokenut arkkitehti sanoo, että suunnittelussa paikallisten osallistuminen ja empatia ovat tärkeitä. Toteutuuko tämä periaate Lappeenrannan kaupungin suunnittelussa?

Lappeenranta makaa oman sakkansa päällä.

Aluevaalit lähestyvät. Missähän muodossa Kekkonen nostetaan esille tällä kertaa

Nyt elokapinalliset liikkeelle ennen lumen tuloa keräämään liito-oravan papanat pois potkupallokentän päädyssä olevasta puistosta. Saattaa löytyä valkoselkätikkakin!

VEXI

Naton johtoporukka vieraili Suomessa maanantaina. Jo perjantaiksi pikkuveli Putin vaati presidentti Niinistön Moskovaan raportoimaan uhkaileeko Suomi Venäjää. Suomettuminen jatkuu.

Kukaan ei puhu moottoriurheilun saastuttavuudesta mitään. Aivan turhaa, mutta vain yksityisautoilijoita syyllistetään.

Jokohan Niina Malm ajaa täyssähköautolla tai hybridillä ja näyttää mallia näissä ilmastonmuutosasioissa meille köyhälle kansalle?

Kylläpä tuli Niinistölle kiire mennä selittämään Putinille että ei tässä vielä Natoon mennä vaikka Naton Jens Stoltenberg neuvostoineen tuli meitä moikkaamaan.

Kieltäkää Halloween-hömpötys ja ihmisten ovilla ravaaminen koronaan rokottamattomien terveitten eristämisen sijaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka