Estarit | Milloin Lappeenrannassa siirrytään tekemään ns. rehellisiä budjetteja investointeihin? Päättäjät: menkää Imatralle oppiin!

Milloin Lappeenrannassa siirrytään tekemään ns. rehellisiä budjetteja investointeihin? Päättäjät: menkää Imatralle oppiin!

Väistelin koronaa kotona 1,5 v. Vihdoin pääsin Lappeenrannan teatteriin. Ronskin hauska Mielikuviruspoikaystävä oli niin rohkea esitys, että kyllä karisi korona-apeus. Kiitos teatterille!

Elokapina rantautui Lappeenrantaan, sopiva teko heillä on sulkea Valtakatu ja Marianaukio! Ai niin nehän on jo melkein suljettu.

Kaupunkilainen

Miuta kosketti 20.10. estariviesti ärtyisistä eläkeläismiehistä. Ole huoleti, meillä huomattu sama asia, joten et ole yksin! Tsemppiä meille, yritetään jaksaa!

Kohtalotoveri

Tosi hyvä idea Ruokolahden farssista ja tietysti paikkana Imatran teatteri. Esitystä myytäisiin täysille katsomoille. Ruokolahden päättäjät voisivat saada ilmaisliput näytökseen

Koronarokote pakolliseksi yli 12 vuotiaille heti! Muuten tauti ei katoa keskuudestamme.

Leksa.

Kokenut sorvaaja voisi opastaa innokasta nuorta oikeaan ja turvalliseen työskentelyyn - hihat ylös ja suojalasit päähän!

TSV

Sepposen kuulemisesta ei hallituksen pöytäkirjassa ole edes hänen lausumaansa. On vain hallituksen kantana, ettei Sepponen esittänyt päteviä perusteita poissaololleen. Valtuusto ei ole kumileimasin ja se tarvitsee kaiken manipuloimattoman tiedon päätökselleen. - Objektiivisuus edelleen hukassa.

Onko Palloliiton itäisen alueen toiminta Kultsua kohtaan ollut Palloliiton arvojen mukaista? Miksi ei informoitu joukkuetta asiallisesti?

Äiti

Juniin pitäisi säätää pakko siitä, että kännykkäpuhelut puhutaan puhelinkopissa. Vain liikuntarajoitteiset saisivat rikkoa tätä määräystä.

Niinhän siinä kävi, että nuoret aikuiset heittivä heti maskit nurkkaan, kun rajoituksia puretaan. Ei maskeja kaupoisa ja kauppakeskuksissa. Harmi! Sitten kun ei vielä tiedä, ovatko he ottaneet rokotukset! Itsekästä!

Meillä on täällä hetkellä Suomelle paras pääministeri. Hävytöntä, miten kaivamalla kaivetaan koko ajan vain jonninjoutavia juoruja. Vaikka kuinka koskee, niin onnistumisia on paljon!

Marinilta unohtuu, että pääministerin tehtävä on 24/7, ellei tehtäviä ole siirretty sijaiselle. Käsittämätöntä !

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka