Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Meille riskiryhmille oli koronan alussa aikainen kauppa-aikatunti ja kehoitus pysytellä omissa oloissa. Nythän nämä suositukset voisi siirtää rokottamattomille

Tässä on Anu Sepposen hakemus. Siinä näkyy vaatimus palkasta ja erorahasta. Eiköhän me hänet valita. Pam. No Anu, nyt kun olet valittu ja työhön tulosta sovittu, kai siulle käy, että alennamme heti aluksi palkkaa ja poistamme erorahan. Naisena varmaan ymmärrät. Ja jos et ymmärrä, olet ikävä ihminen.

Koronaryhmä lomalle tai oikeisiin töihin potilaita hoitamaan. Vieläkö onnistuu?

Italiassa tiedetään kantapään kautta, mikä korona on. Rokottamaton saa tikun nenään kahden päivän välein. Onko meillä ollut liian vähän sairastuneita, kun ei ymmärretä. Ei siinä 150 000 kaikki ole; vain testatut.

Olkaa hyvä, kertokaa tartuntamäärät eri alueilla! Lomalaisen & ikäihmisen hyvä nähdä paperilehden tieto! THL suosittelee rokote 3:sta yli 60-vuotiaille jo nyt. Tieto ei tapa!

Nyt tiedämme jo, miten pääministeri Marin pesee hampaansa. Mutta emme sitä, miten tekemänsä valtava velkataakka saadaan maksetuksi!

Hirvittää jos lapset pääsevät auton rattiin nykyisen liikenteen sekaan.

Oisko Ruokolahti kiusannut jo tarpeeksi Sepposta! Mikä pahuus ajaa tuollaiseen toimintaan, eikö Suomessa ole lakia, jolla kunta saadaan kuriin?

Eksote on jo säästänyt 30 miljoonaa viivyttämällä palkkojen maksua vuodesta 2011 vuoteen 2020. Henkilökunnalle maksettiin 30 miljoonaa vuosilta 2016–2019. Puolet jäi maksamatta. Pitääkö taas säästää henkilökunnan kustannuksella lomauttamalla ja samalla väsyttämällä loputkin hoitajat!

On se hyvä, että meillä on persut, kristilliset ja joku ok kokoomuksellinen, jotka puolustavat oikeutta ja totuutta. Oh on myös yks demari, joka ymmärtää, mikä on oikein Ruokolahdella. Pisteet tälle demarille, sata!

Miuta kosketti 20.10. Estariviesti ärtyisistä eläkeläismiehistä. Ole huoleti, meillä huomattu sama asia, joten et ole yksin! Tsemppiä meille, yritetään jaksaa!

Kohtalotoveri"

Voiko tyypillisempää venäläisten huu haa projektia olla kuin Pohjanmaalla "meneillään" oleva ydinvoimalahanke.

Joutsenosta Armilan sairaalaan saatava bussivuorot. Kaikilla ei ole varaa taxi-kyyteihin.

Keskussairaalan uudisrakentamisen Eksote perusteli säästöillä, jotka saadaan, kun Armilan terveyskeskuksesta toiminnat siirretään K-sairaalaan. Nyt vaaditaan taas uusia rakennuksia.

Meille riskiryhmille oli koronan alussa aikainen kauppa-aikatunti ja kehoitus pysytellä omissa oloissa. Nythän nämä suositukset voisi siirtää rokottamattomille. Suojaa kaveria.

Puoluegaluppi kyselyissä kok 21, sdp 18 ja persut 17%. Tulevan pääministerin gallupissa Marin 27, Orpo 17 ja Purra 8%. Seuraavalla kaudella persut ilmeisesti haluaa olla suurin hallituspuolue ja toivoo, että Sanna Marin on heidän puoluejohtajansa ja pääministeri?

Äly hoi! Apardheid ja tappava korona on aivan kaksi eri asiaa. Ihonväri ei tapa, korona kylläkin!

Nyt meni Pekka Virralta pahasti yli Saipan joukkueen arvostelu. Oliko aika ja paikka oikea? Pelaajana heittäisin pelihanskat nurkkaan.

Meidän tavallisten kansalaisten pitää tehdä määrättäviä ilmastonmuutosta vähentäviä toimia kuten autot, lämmitys ym. Kuitenkin esim. paljon puhutusta lentoliikenteestä voidaan jatkaa lentoja jopa viiden euron hintaan per matkustaja, ei saastuta ja veronmaksajien rahoilla? Onko täs mitää järkeä. Toivon vastausta teiltä tietäväiset tähän pohdintaani!

Tasa-arvoisessa maassamme pitää koronaan sairastuneet rokottamattomat laittaa hoitojonoon.Tarjolla on toinenkin vaihtoehto, ja jos ei kelpaa, jää jokeri käteen. Meillä on enemmistödemokratia.

Yli 60-vuotiaille suositellaan kolmatta rokotusta, koska teho hiipuu nopeammin kuin nuoremmilla. Olen tämän ikäluokan ihmisenä iloinen, kun saan rokotteen enkä marise, että joudun sen ottamaan, kun joku ei ota ensimmäistäkään.

Kun katson uutisia tai luen Estareita, niin laitan omaan hoitotahtooni, ei hoideta. Niin maailma on teidän hyvien rokotettujen ihmisten. Tähän asti terve 74-vuotias.

Rokotuksista kieltäytyjillä lienee hirmuinen piikkikammo. Neula ei tunnu missään, kun ei pelottele itseään. Psykiatrin pakeille asiaa tai hypnoosiin.

Hand poke -tatuointi ollut vankiloissa käytössä iät ja ajat.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka