Estarit | Kiitos Vesa Kokkonen ja Ilpo Rautio E-Saimaan lukijalta. Asia on juuri näin kuten kerroitte. Kolikolla on aina kaksi puolta. Asiat ei ratkea repimällä vaan sopimalla.

Koronapassi käyttöön heti myös Etelä-Karjalassa tapahtumiin ja ravintoloihin. Kyllä rokotusten ottaminen saisi vauhtia. Me kahdesti rokotetutkin uskaltaisimme vihdoinkin kulttuurin pariin.

Kokkonen ja Rautio, suuri kunnioitus rehellisille ihmille, jotka puolustatte Sepposta, teillä on sydän paikallaan!

Kiitos Vesa Kokkonen ja Ilpo Rautio E-Saimaan lukijalta. Asia on juuri näin kuten kerroitte. Kolikolla on aina kaksi puolta. Asiat ei ratkea repimällä vaan sopimalla.

Pitäisikö terveydenhoidossa ryhtyä katsomaan, ketä tehohoidossa hoidetaan? Eiväthän muut potilaat saa jäädä ilman elintärkeitä leikkauksia ja tehohoitoa leikkauksien jälkeen. Hallitsevatko rokottamattomat tätä maata?

Vaikea on ymmärtää: Suomikin laittoi rajat kiinni, ettei vihollinen, korona leviäisi kansaamme. Nyt rokottamattomat ovat samalla asialla. Voi tätä yksilönvapautta.

Kaikki muu siis tärkeää, mutta bensan hinta on lähelle 2? Kenellä on varaa ajella duuniin??? Kiitos verotus!

Koko yhteiskunta on ollut suljettuna, mutta linnan juhlat järjestetään, maksoi mitä maksoi rahasta ja terveydestä välittämättä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka