Estarit | Olen valmis maksamaan Elokapinalle. Menisivät vaikkapa Kiinaan, Venäjälle, Pakistaniin, Brasiliaan laittamaan teitä poikki.

Ruokolahden kunnanhallitus oli JO hyväksynyt johtajasopimuksen. Onko lainmukaista, että valtuusto heikentää sopimusta? Lakimies voisi antaa tähän selkeän vastauksen. Tämä pitäisi myös mediassa tuoda julki, mitä sanoo laki!

Pesä Ysit putosi naisten Superpesiksestä kauden päätteeksi. Kärkipelaajat liukenevat muihin Superin seuroihin. Seurajohto asetti tavoitteeksi nousun heti ensi vuonna. Uudet rekrytoinnit ovat lähinnä kolmannen tason Suomensarjan pelaajia. Missä ovat 2-3 kotiuttajatykkiä?

Realisti

Kansanedustajat saavat mukavan palkkion valiokuntakokouksista, oman kaupungin valtuuston - ja hallituksen kokouksista, sekä maakuntavaltuuston- ja hallituksen kokouksista. Nyt listalle halutaan vielä aluevaltuustojen kokouspalkkiot. Mikään ei riitä.

Olen valmis maksamaan Elokapinalle. Menisivät vaikkapa Kiinaan, Venäjälle, Pakistaniin, Brasiliaan laittamaan teitä poikki. Siellä on se ilmastohätätila. Mitenkä ne Lontoon sumut, mitä ne on?

Ilmastokohkaajia tarvitaan että tyhmempikin ymmärtää ilmastokriisin vaikutukset globaalisti, myöskin Suomelle ja suomalaisille. Hyvä on myös tietää että tutkitusti saastutamme enemmän/asukas kuin Kiina tai Intia

Nalle Wahlroos oli nuorena kantakirjastalinisti. Kirkkokunnan ylipappina pysähtyneisyyden Leonid Brezhnev. Iki ihana älymystön innovaattori.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka