Estarit | Satavarma asia Etelä-Karjalassa. Helikopteri ei tule Lappeenrantaan eikä Sepponen mene Ruokolahdelle.

Satavarma asia Etelä-Karjalassa. Helikopteri ei tule Lappeenrantaan eikä Sepponen mene Ruokolahdelle.

Onnittelut lappeenrantalaiselle Aino Luostariselle! Rovaniemellä pidettiin nuorten EM-painonnostokilpailut, mukana 400 kilpailijaa 40 maasta. Aino voitti ainoana suomalaisena kaksi pronssimitalia (tempaus 91kg ja yhteistulos 200kg).

Mikä on tämä Eksoten uusi palvelu Kaiku24, jolla nuorten pitäisi varata terv.hoitajalle aika? Aika pahasti tökkii, eikä läpi pääse ikinä!

Hyvä kirjoitus Pekka Hintikalta ja Jorma Kukkoselta. Tunnustus myös Ruokolahden päättäjille.

ES 14.10. Jutun jääkiekon hintalappuun pitää lisätä hallien rakennus- ja käyttökustannukset. Ylivoimaisesti kallein laji myös veronmaksajille.

Eiköhän olisi korkea-aika laittaa rokotuksesta kieltäytyneet nyt karanteeniin? Ens alkuun puoli vuotta vaikka. Meidät yli 70:set pistettiin pitemmäksi aikaa, eikä saanut edes terveitä sukulaisiaan tavata.

Mummo

Jotkut, provokaattoreiden yllyttämisen takia, ovat alkaneet huutelemaan, että rokottamattomien pitäisi itse maksaa hoito- ja testikulut... ymmärtämättä sitä, että lääkeyhtiöille on annettu kaikessa vapautus, syytteitä myöten, ja rokotehaitat on määrätty maksettavaksi valtion eli veronmaksajien pussista.

Hajota ja hallitse

Tuntuu,että varoitukset rokottamattomuuden seurauksista kaikuvat kuuroille korville. Nyt ei saa enää hyssytellä, vaan laki rokotuspakosta aikaiseksi! Miksi iso osa kansaa saa elää pelossa?

Mainoksen muk. meidän teatterissa on 23.10. rohkean riemukas Tinder-sinkusta kertova esitys. Ennen koronasulkua oli Lahdessa. On tosi hyvä, katsojat tykkäsi!

Missä logiikka? Ensin tehdään kanavan vuokrasopimus 50 vuodeksi ja sitten ilmoitetaan kahden viikon varoitusajalla että puukuljetukset kanavalla päättyvät marraskuun alussa?

Iso kiitos päättäjille. Pysäköinnistä on tullut todella villiä meininkiä, kun saa pysäköidä miten päin vain. Jos parkkiin pitäisi mahtua 5 autoa, nyt mahtuu 4 autoa.

Vihersiirtymästä on hyötyä. Siirsin vihreänmetsän sellutehtaalle, nyt voi täyttää löpösäiliön.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka