Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kaunista, hyväntuoksuista kurtturuusua huomattavasti vaarallisempi vieraslaji luonnossa ovat tupakannatsat!

Kiitokset ruusujen kera sille K3:n ammattitaitoiselle sairaanhoitajalle! Hän hoiti asiani loppuun asti ja sain avun.

Ruokolahden kunnanjohtajakuvio on farssi, joka sisältää ainekset useampiosaiseenkin aivan mahtavaan maalaiskomediaan. Jymymenestys olisi taattu jo nyt.

Koronapassi syrjii rokottamattomia, vaikka nämä ovat terveitä. Rokotetut saattavat levittää virusta passista huolimatta.

Vanha kartellikeikari UPM saa nyt maistaa omaa lääkettä, kun viimeksi poltti kartellikaverit puunhankinnassa. Nyt tulee pataan sellukartellista, mitkä ne olikaan yhtiön arvot?

Suomen kielen käännös Novosti -venäjänkielisistä uutisista puuttuu useasti. Huonoa organisointia, pätemättömyyttä vaiko laiskuutta ja ymmärtämättömyyttä!

Välilliset ja välttämättömät verot alemmaksi. Ei hintojen nousu ole syypää, jos ei palkata työntekijöitä.

Kolahtaa omaan nilkkaan

Jokainen tekee vääriä päätöksiä. Viisas tunnustaa ne ja on valmis korjaamaan virheensä. Myös viisas kuntapäättäjä.

Ostamme apteekista särkylääkkeen ja sen mukana tulee paperinen seloste lääkkeestä ja sen haittavaikutuksista. Koronapiikin yhteydessä emme saa minkaanlaista paperista dokumenttiä lääkkeen haittavaikutuksista. Miksi?

Kuntalaisena surulla tuota Ruokolahden kunnanjohtajan valintaa seurannut.

Kaikki uupuu! Opettajat, oppilaat, varhaiskasvattajat, lapset, sairaanhoitajat, lääkärit, maanviljelijät... Samalla ollaan maailman onnellisin kansa. Joku tässä ei nyt täsmää?

Eihä sitä ole pakko kuunnella Radio Suomea, jos ottaa päähän, voi vaihtaa kanavaa tai laittaa radion kiinni.

Radio Suomen kuuntelija

Hei jos radiosta ei tule mieleistä ohjelmaa tai musiikkia, kannattaa vaihtaa kanavaa. Nykyään kuuluu radiossa useampikin kanava ja netissä satoja.

3. koronapiikin voisi antaa kaikille, jotka on oikeutettuja saamaan influenssapiikin.

Leo

Kaunista, hyväntuoksuista kurtturuusua huomattavasti vaarallisempi vieraslaji luonnossa ovat mikromuoviksi hajoavat tupakannatsat!

Turpeen uusiutuminen kestää 6000-8000 vuotta, selvitä asioita muualta kun tuottajien puheista.

Pitäisköhän Eksoten nyt vaan olla hyväksymättä ostopalveluiden hinnankorotuspyyntöjä ja tehdä tehokkaita hankintasopimuksia. Myös kilpailuttaminen usein vaikuttaa ostohintoihin niitä laskevasti.

Eksoten kustannukset paisuu, mutta hallintoon saa lisää suojatyöpaikkoja, joita voi jakaa tiskin alta.

Jos ja kun verovaroja kerätään, niin kyllä niitä tulee nimenomaan käyttää ainakin terveyspalveluihin. Eksote tarvitsee rahansa saadakseen turvattua tulevaisuuden ongelmat: lisääntyneet sairaudet, ikääntyvä väestö, kohonneet kustannukset ja henkilöstön rekrytointi. Jo nyt hoitoon pääsy tarpeeksi vaikeaa!

Ei Lääkärihelikopteria Uttiin missään tapauksessa. Tämäkin jälleen politisoitunut, josta poliitikot ei kuitenkaan kanna mitää vastuuta. Tärkeää on, että potilaat joiden henki on kyseessä pitää saada nopeasti hoitoon ammatilaisten toimesta. Myös kustannustehokkain paikka on ehdottamasti Lappeenranta, jossa keskussairaala on lähellä.

Järjenkäyttöä

Suomen ilmastopäästöt ovat promillen luokkaa. Se on 0,1%. Sillä ei maailmaa pelasteta. Toivottavasti ymmärrys aluevaltuustoissa on parempaa, että hoiva pelastuu. Pitää valita taloutta ja johtamisen osaavia ihmisiä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka