Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: On syytä laittaa ilmastopäästöt Suomen kohdalta oikeisiin raameihin

On syytä laittaa ilmastopäästöt Suomen kohdalta oikeisiin raameihin. Päästöt maailmanlaajuisesti yhden prosentin luokkaa. Se että kielletään kotimaisen uusiutuvan energian turpeen käyttö ja aiheutetaan 4000 työtöntä vain muutaman hädin tuskin mitattavan päästöpromillen takia on täysin järjetöntä.

Radio Suomen ohjelmavirrassa soi iskelmä. Puolen päivän maissa alkaa tunnin erikoisohjelma, jossa soitetaan suomi-iskelmää. Alkaa olla kuuppa täynnä tuota kailotusta. Perjantaina on illansuussa puhelintoivekonsertti, jossa soitetaan sitä samaa iskelmää mitä päivän ohjelmavirrassakin.

Lappeenrannan Armadaan tarvitaan nopeasti muutama penkki huonojalkaisille.

Luulisi että Sepposesta jauhaminen jo riittäis. Lakipykälät on oikeassa, mutta kaikki puhuttu, kunkin asenteet ja teot ja tekemättä jättämiset on tarkalleen tiedossa vain asianosaisilla. Mitä hyödyttää asiasta jauhaminen.

Eksoten sijaisomaishoidon korvaukset ovat vaatimattomat. Eikö ne voitaisi edes maksaa heti eka kerralla oikein ja kelle kuuluu. Kuormittavaa on muutoinkin, niin lisäätte vielä taakkaa!

Hei kaikki, nythän on meistä jokaisesta kiinni koronan kasvu! Ei ainoastaan rajoitteiden purusta! Pidä huolta!

Hoitoalan ammattilaisena ihmettelee näitä, jotka kieltäytyy koronarokotteesta. Hoidoista heistä tuskin kukaan kieltäytyy, jos huonosti käy. Eivät varmaan ole miettineet, että joku syöpäpotilas ei pääse ajoissa tutkimuksiin ja hoitoihin. Tai se tehohoitopaikka, jonka joku muukin tarvitsisi ei toteudu, koska hoidamme koronapotilaita.

Minä voisin ottaa ja vaikka maksaakin koronarokotukseni itse, jos saisin valita sen valmistajan. Onko tätä vaihtoehtoa pohdittu, kun halutaan rokotekattavuus nousuun?

Jos tietäisin koronarokottamattoman, väistelisin kohtaamista. Tällainen ihminen varmaan on muissakin elämäntilanteissa yhtä vastuuton.

Eksoten hallitus, helppo säästö olisi ollut jättää palkkaamatta ulkopuolinen Kaisa Heino selvitysmieheksi. Eksoten sisältä olisi löytynyt pilvin pimein ihmisiä tekemään selvitystyötä. Holtitonta menoa!

Olisko jo aika maailman päättäjien ratkoa koronapandemia eli ratkaisuna pakkorokotus uudeksi normaaliksi? Tämä ei lopu kuin saamalla rokotteet. Haloot!

Johan sisäministerikin heräsi kannanottoon, kun elokapinatapahtumassa pahikseksi osoittautuikin poliisi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka