Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Nyt jos koskaan on se aika, kun pyöräilijöiden kannattaisi pitää valot hämärällä ja pimeällä ajellessaan

Lukekaa kirja: Putinin pihapiirissä - Venäjän suurvaltaoperaatiot Suomessa. Koskee lähiajan toimia Suomessa.

Anu Sepponen jatkaa tätä, kunnes saa Ruokolahdelta 9 kuukauden palkan erorahana - päivääkään kunnanjohtajan työtä tekemättä.

Erilaisuus on rikkautta, mutta heterona en ymmärrä miksi minun seksuaalinen suuntautuminen ei ylitä uutiskynnystä. Tykkään vastakkaisesta sukupuolesta. Onko normaalia?

Nyt jos koskaan on se aika, kun pyöräilijöiden kannattas pitää valot hämärällä ja pimeällä ajellessaan ja jalankulkijat heijastimet käyttöön! Oikeuksistanne kyllä pidätte kiinni, mutta huomiokaa myös velvollisuutenne! Poliiseilta lisää valvontaa sillekin saralle ja rikesakkoja jakoon!

Miksi Sepposen kannattaisi Ruokolahdelle tulla, palkka oli pienempi ja ehdot huonommat. Lisäksi Sepposta ei kiinnosta poliittinen pelailu, puhumattakaan kepulointi.

Sisällöistä päätellen tuntuu, että kaikki Ruokolahden haukkumestarit tulevat samasta kynästä.

Kiitos Jyri Hänninen erinomaisen hyvästä kirjoituksesta. Juuri noin meille opettajille ovat työt kasautuneet, perin sekavaksi ja kauas opetustyöstä.

Kuka on Anu Sepponen? Mikä on taitettu eläkeindeksi? Hillotolppakin on jäänyt epäselväksi. Kuka selventäisi mistä on puhe?

Kenet yllätti, että seuraavaksi Ruokolahti irtisanoo Anu Sepposen?

Kummastuttaa tuo Linnoituksen ns. pihojen, puiden ja pensaiden hoito! Eikö kukaan ammattilainen valvo, mitenkä esim. puut ja pensaat tulisi leikata! Paraatipaikka muka?!?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka