Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Ne ihmiset, jotka voisivat ottaa rokotteen mutta eivät ota, ovat tämän päivän rintamakarkureita. Meillä on yhteinen vihollinen, ja se voitetaan vain rokotuksilla. Rokotetut välttäkää näitä vastuuttomia ihmisiä.

Ne ihmiset, jotka voisivat ottaa rokotteen mutta eivät ota, ovat tämän päivän rintamakarkureita. Meillä on yhteinen vihollinen, ja se voitetaan vain rokotuksilla. Rokotetut välttäkää näitä vastuuttomia ihmisiä.

Kävin Lappeenrannasa 80-luvun lopulla ja parkkeerasin auton Repsikasta vesitornille päin. Näin peruutuspeilistä alastoman miehen davy crokett -hattu päässä tulevan baarista ulos juoksevan keskustan ja kirkkokatua vasempaan tullen tovin kuluttua Esson bensaaseman kautta poliisiauton saattamana takaisin baariin. Poliisit menivät perässä päiväkahville. Olikohan lyöty vetoa?

Milloin SaiPa oppii näissä pelaajahankinnoissa? Nyt hankittiin McIntyre, joka onnistui tosi hyvin, kun pelasi eka kerran SaiPassa, mutta nyt täysi floppi. Samoin kävi McTavishin kohdalla: toisella kerralla floppi. Milloin SaiPa oppii näistä virheistä? Ehkä ei koskaan.

Jo kaksi aukeaman juttua teatterin johtajan hausta. Maaseututoimen viran hakijoista ei edes nimiluetteloa. Noh, eihän tietty sieltä tule ku jokunen miljoona verotettavaa tuloa.

Ruokolahtelaiset on näemmä niin peräosastoa, että toivottavasti eivät pyri mihinkään kuntaliittymään vaan pysyvät omana peräperifanianaan. Bye bye.

Aivan vaan tiedoksi, että pellon vuokraava ja peltoa viljelevä saa tuet, ei vuokranantaja.

Hyvä kirjoitus Vuokko Kupiainen. Asiahan on juuri näin. Näin ruokolahtelaisena tuntee syvää myötähäpeää meidän kunnan päättäjiä kohtaan. Ja myötätuntoa Anu Sepposta kohtaan. Ainoa virhe että haki tänne kunnanjohtajaksi.

Jos yksikään yritysjohtaja olisi hoitanut hommansa kuten Ruokolahden päättäjät. kenkää olisi tullut aika päiviä sitten.

Vai että venäläisvahvistus SaiPaan. Jos hän oikeasti on vahvistus, hän pelaa viimeistään helmikuun lopussa jossakin toisessa liigaseurassa.

TV dokumentti lehtimies James Foylen kohtalosta kertoi minkälaisen järjästön jäseniä Pekka Haavisto haalii Suomeen.

Miten voi olla mahdollista, että yksi pieni lapsi pomottaa vanhempiaan niin, ettei vanhemmat uskalla komentaa lasta yhtään? Kerrostalossa asuva riiviö tekee asumisesta tuskaa monelle ihmiselle.

Antoiko Puumalan rakennusvalvonta venäläiselle FSB-oligarkille luvan rakentaa helikopterikenttä Kotasaareen?

Saisiko suomalainen luvan rakentaa helikopterikentän Laatokan saareen?

Suomen hiilidioksidipäästöt ovat yksi tuhannesosa koko muun mailman päästöistä. Suomen päästöt ovat vähentyneet eniten mailmassa. Alkaa ottaa päähän koko viherhömppä.

Es 7.10.21 Etelä-Karjalan käräjäoikeuden päätökset eivät sanktioi tasapuolisesti murrosta ja törkeästä kuparivarkaudesta, sähköjärjestelmän ja rakenteiden rankasta tuhoamisesta, josta sai 3 kk ehdollista verrattuna vähäiseen huumausaineviljelyyn ja huumausaineeseen asunnossa, sai 11 kk ehdollista. Tasapuolisuus olisi paikallaan ja kunnon tuomiot.

Onko Ylen aamutoimittaja julkisuuden henkilö? Paikallispoliitikkoja saa arvostella, mutta enemmän esillä oleva toimittaja on kaiken arvostelun ulkopuolella.

Todella järkevä estari suomalaisen maatalouden puolesta la 9.10. Suomalaisen viljelijän ja karjatilallisen tukeminen on iso ympäristöteko.

Fiksua sakkia nämä potkupalloilijat; hakivat kesällä Pietarista delta-variantin tänne ja paljastivat taustojaan lauantain urheiluruudussa.

Miksi Sepposen kannattaisi Ruokolahdelle mennä, palkka olisi pienempi kuin nykyään ja työehdot huonommat. Lisäksi Sepposta ei kiinnosta kepulointi ja poliittinen peli. Ruokolahden tulisi ymmärtää että koko kunta häviää tällaisessa syrjinnässä ja kepuloinnissa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka