Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Nyt on pakko oikaista: Kyllä me veronmaksajat yhdessä kustannamme pääosin Eksoten antaman hoidon, sillä käyttäjä maksaa siitä vain pienen osan ja teho-hoidon ollessa kyseessä vain murto-osan!

Kiitos Marja Vuorinen mielipidekirjoituksestasi perjantain lehdessä! Kilta voisi pitää vielä enemmän "ääntä" kaupunkikuvastamme, sillä päätöksenteko muistuttaa jo 70-lukua.

Kuka opettaisi nykyisille työntekijöille työtapoja? Esim. kännykkää ei käytetä työaikana omiin asioihin. Työnantajan netillä ei hoideta omia asioita,vaan työasioita nim merk rehellisyys maan perii

Jättäkää Linnoituksen pohjoisranta rauhaan! Se on ollut satama- ja veneilyaluetta vuosisatojen ajan. Kenellä on oikeus rikkoa tämä perinne?

Viekää ihmeessä pian penkit pois katujen varsilta ja puistoista, ettei ikääntyneitten ja vähävoimaisten tarvitse ulkoilla. Menkööt vaan taksilla päivystykseen.

Kyllä tämä rokoteasia osoittaa nuorten ihmisten asenteesta jotakin kummallista, että oikeuksia pitää olla jokaisella, mutta velvollisuuksista ei niin väliä.

Noin sata startupia perusti uuden yhdistyksen. Julistuksessa sanoutuvat irti puoluepolitiikasta. Pomoksi valittiin kepun varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen!

Elokapina nostattaa lähinnä inhoa ilmastotoimia kohtaan. Kuka haluaa samaistua elokapinan laittomuuksiin?

Olen osa-aikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä. Nyt uuden aktiivimallin mukaan minun on haettava kuitenkin joka viikko työpaikkaa. Mietiskelen tässä, että mitähän paikkaa voisin hakea.. kun leikisti pitäisi tehdä viikottain.

Käsittääkseni käteinen on edelleen virallinen maksuväline Suomessa. Ihmettelenkin, millä perusteella jotkut yritykset/liikkeet voivat estää sen käytön?

Katsoisin Possea, jos ne taustakuvat kasvoihin iskeytyvine "nesteineen" loppuisivat. Enkä ole ainoa.

Jos meijän joukkue on lähes joka vuosi viiminen tai kolmanneks viiminen, niin ei tarvii ihmetellä, miksi yleisö ei aina saavu paikalle.

Ihan sama tauti on sekä näyttelijöistä että juontajissa. Kun taidot loppuu niin ääni kovenee. Vähän säätöä!

Ketä varten satamatorin soittolavan mainostaulu välkkyy silmiäsärkevän kirkkaana pimeässä illassa? Torihan on syysiltaisin täysin tyhjä.

Vuokko Kupiainen, hieno kirjoitus ei niin hienosta politikoinnista.

Eurooppalaisen keskitason alapuolella rokotuskattavuudessa! Mistä se kertoo? Välinpitämättömyydestä ja ylimielisyydestä!

Ruokolahdella olisi nimenvaihdon paikka, Kummakylä on oikea nimi.

Kummasteleva

Nyt on pakko oikaista: Kyllä me veronmaksajat yhdessä kustannamme pääosin Eksoten antaman hoidon, sillä käyttäjä maksaa siitä vain pienen osan ja teho-hoidon ollessa kyseessä vain murto-osan!

Tappelu-urheilu ei istu lappeenrantalaiseen rauhaa rakastavaan mielenlaatuun eikä energiasyöppö laji kaupungin vihreään tulevaisuusstrategiaan. Nykyinen Kisapuiston halli on meille oivallinen, eikä tarvetta saati varaa uudelle ja kalliille turhakkeelle ole olemassakaan.

Mitens ois jos Ruokolahti kysyis tätä Yli-Viikaria kunnanjohtajaksi.

Kyselyssä äänestettiin presidentti Niinistö pandemiaa parhaiten hoitaneeksi päättäjäksi, vaikka hänen koko tehtäväkuva on ihan muualla! Päävastuu hoidosta on ollut hallituksella ja sinne iso kiitos.

Miten rekat saavat kulkea lähes 100 km/h tunnissa, häh?

Miksi jauhetaan harhaanohtavasti koronapassista? Kysehän on kuitenkin rokotetodistuksesta.

Jos ei ole älypuhelinta, tulostakaa rokotustodistus omakannasta, laittakaa taitettuna muovitaskuun ja laukkuun mukaan! Siinä rokotuspassi !

Jos rajoituksia tiukennetaan jouluksi, niin kaikki saavat viettää kotijoulua eikä tarvi ryntäillä ruhkaisilla ostareilla.

Nii... Ruokolahdella kepuloitiin ja Imatralla demaroitiin nuo johtajien paikat. Sellasta tuo temokratia näykkyy jossai oleva.

Mikä Lappeenrannasta tekee omaleimaisen, kun uudistusvimma hävittää kaiken, mikä oli sitä varsinaista Lappeenrantaa.

Ihme Sepposen puolustus -foorumi tullut Estareista, antakaa jo olla!

Olen ottanut kaikki tarjotut rokotukset, eikä ainakaan vielä ole kasvanut karvoja rintaan tai ylimääräisiä raajoja, kuten jotkut hupsut uskovat

Lopettakaa jo höpötys tasa-arvosta Sepposen tapauksessa. Hänelle on tarjottu samaa palkkaa ja muita ehtoja, mitä häntä paljon pätevämpi Hilden sai, mutta se ei hänelle kelpaa!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka