Estarit | Lopettakaa nillitys katutöistä. Ei niitä kaikkia kerralla voi tehdä. Niitä tehdään myös "ulkopaikkakunnilla". Eikö muuten olekin hyvä että tehdään?

Sepponen sitä Sepponen tätä. Alkaa jo Ruokolahti riittää täällä estareissa. Virka heti hakuun. 6500 kk riiittää monelle pätevälle alkupalkaksi.

Hienoa vuoden yrittäjänainen Anne Partanen, onnittelut.

Nyt on hakattu Taipalsaaren tien varrelta liian vähän. Toivottavasti homma jatkuu vielä!

Kiitos Riitta Munnukka mielipiteestäsi tiistain lehdessä!

Koronan rokottamattomat maksakoot itse mahdollisen hoitonsa, kun päätyvät sairaalaan. kun päätyvät sairaalaan

Jos Ruokolahden kunta pitää kaikkien viranhaltijoiden palkkaa alentaa, ei vain kunnanjohtajan, myös valtuutettujen kokouspalkkiot!

Sepposen palkka Rautalammilla 6350 e ja 9 kk erosopimus. Työpaikkaa vaihdetaan parempien palkkaetujen vuoksi, ja harvoin ne kutistuvat edeltäjästä ellei työnkuvaa ole kavennettu. Onko Ruokolahdella sitä kutistettu?

Evälahti pitää Anni Swaninkatua omana takapihanaan. Paikkakunnan vanhat miehetkään eivät muista asioiden koskaan olleen toisin.

Lopettakaa nillitys katutöistä. Ei niitä kaikkia kerralla voi tehdä. Niitä tehdään myös "ulkopaikkakunnilla". Eikö muuten olekin hyvä että tehdään?

Kyllä Eksoten selvitysmies selvittää Top 5 asiaa jo kolmessa kuukaudessa. Ongelma ja suuri haaste on siinä, että hallitus ei ryhdy tarvittaviin toimiin viipymättä.

Imatran ja Ruokolahden johtapiirileikit ovat molemmat poliittista tanhua. Politiikka ja asioiden kunnollinen hoitaminen ovat kaksi eri asiaa. Eiköhän olisi aika ottaa puolueviitat harteilta ja alkaa hoitamaan kunnan asioita.

On ikiaikainen hyvä, hiukan romantisoitunut sana pitkospuut. Rantaraitin jutun pitkokset tuovat mieleen vain pullapitkon.

Ihanaa leijonat ihanaa! Kiitos teille ja muille tekijöille sekä päättäjille raittien teosta. Kivituhka olisi hyvä myös kanavan laidalla kulkevalle pyöräreitille.

tallaaja

Eihän kukaan maanviljelijöitä morkkaakaan, vaan niitä jotka vuokraavat maat ja nauttivat vaan tuesta. Eivätkä tee mitään.

Taas työttömiä kuritetaan! Kunpa tajuttaisisivat, ei työttömät ole syyllisiä! Työnantajat ne ei ota! Halpatyövoimaa kyllä ehkä! Vasta oli lehdessä 10 syytä miksei työllisty! Oikeesti ei ole Etelä-Karjalassa esim markkinointityötä, jos ei ole avoimena, tai liian kallista palkata! Uskomatonta!

Kyllä Kaakkois-Suomen työllisyystilanne on todella hyvä kun ei löydy työntekijää ylläpitosiivoukseen ym. työtehtäviin työntekijää palkkatuella tai ilman.

Yritykset joutuvat ostamaan päästöoikeusia. Maanviljelijä yrittäjät vaativat tukea vähentääkseen päästöjä. Kiitos Kekkonen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka