Estarit | Kaukaan uuteen liikenneympyrään vois tehdä tilataiteeksi pienoismallin sen vieressä sijainneesta SaiPan ensimmäisestä kotikaukalosta

Näkisi joskus sen päivän kun Lappeenrannan koko keskustan kadut olisi päällystetty kerralla kaikki kuntoon, ei näytä hyvältä nyt ulkopaikkakuntalaisen silmissä.

Eksoten uudessa selvitysmiehelle annetussa vuoden projektissa tavoitteita on liikaa! Kukaan ei voi korjata vuodessa niin monia asioita. Onko osaamistakaan?

Kiitos Päivi Husun luontokokemuksesta, niin ihana suo! Olipa hienoa jakaa se aamulla lehden lukuhetkessä, 'kokemusta on Pohjanmaalta '.

Kaukaan uuteen liikenneympyrään vois tehdä tilataiteeksi pienoismallin sen vieressä sijainneesta SaiPan ensimmäisestä kotikaukalosta.

Imatra herätys. Tehkää välistäveto ja palkatkaa Sepposen Anu teidän ykkösketjuun. Täsmähankinta.

Onneksi Ruokolahdellakin joku rehti päättäjä, hieno huomata se. Te muut opetelkaa käytös- ja hallintotapaa sekä ihmisten kanssa yhteistyötä. Sen takuulla Sepponen osaa, ei takuulla syrji ketään.

Arvoisat Ruokolahden kunnan päättäjät. Palkatkaa lakimies neuvomaan miten päästään Anu Sepposesta eroon.

Tuikku.

Ruokolahden kuntapäättäjät: Voisitteko selittää selkokielellä, miten olette voineet ensin valita kuntaa sitoen Anu Sepposen tietäen hänen palkkavaatimuksensa ja vasta sen jälkeen kyseenalaistaa oman valintanne sanelemalla huonommat ehdot.

Miksi Lappeenrannan asuntopalvelun pihoilla ei tapahdu mitää? Raha maistuu mutta ei työnteko, eikö tätä valvota? Tuleva talvi pelottaa jo valmiiksi.

Maakunnan halvin polttoaine maksaa 0,75 ?/ltr. Tai 1,20 ?/kg, Big-asemien EKJH nollapäästöinen biokaasu.

Polttomoottori

Koko Etelä-Karjalan kannalta olisi parasta että olisi vain kaksi kuntaa: pohjoinen ja eteläinen. Nimeltään mitä tahansa. Loppuisi kunnalliset piirileikit, vähenisi byrokratia ja yhteiskunnan verovaroja säästyisi rutkasti.

Jospa jokainen maanviljelijöiden haukkuja lopettaa ruuan ostamisen kaupasta ja alkaa kasvattaa itse. Mitä söit tänään? Maanviljelijöiden tuottamaa ruokaa, veikkaan.

Paikallisella metsäjätillä kun olet 10-15v. "kesämiehenä" pääset täytemieheksi vuoroihin oppisopimukseen 1/2 palkalla.

Nyt mie tiijän, että mikä on vihreä siirtymä. Kun poliisi kantaa Mannerheimintien istujat bussiin niin ne palaavat putkan kautta takaisin.

Amigo

Eräät suomalaiset suurituloiset pyrkivät tulojensa salaamiseen verotuksessa. Lieneekö esimerkkiä otettu Putinin lähipiirin edesottamuksista, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka