Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Päätavoite 5: kaupungin keskusta on elävä, viihtyisä ja helposti saavutettava. Milloin tulee ilmainen pysäköinti tai vähintään, tunti ilmaista parkkikiekolla?

Päätavoite 5: kaupungin keskusta on elävä, viihtyisä ja helposti saavutettava. Milloin tulee ilmainen pysäköinti tai vähintään, tunti ilmaista parkkikiekolla?

Eksote on ollut hiljaa palkkarästeistä. En allekirjoittanut 4,5 euron yksipuolista sopimusta. Voisi edes kiitoskortin laittaa kymmenien vuosien työstä. Ei olis kannattanut enää keikkaa tehdä.

Riitta Munnukka, jospa kuunneltaisiin niitä lukuisia asiantuntijoita ja tutkijoita tässä ilmastoasiassa eikä elettäisi kuin siat pellossa.

Nyt hakataan Taipalsaarentien varrelta liikaa.

Mikä on Ruokolahden kurmuuttajien motiivi ja moraali? Pykälän taakse piiloutuminen on naivia. Sepponen on palkkansa ansaitseva. Kallista? Mitä halvalla saa? Venäläisiä sälesuksia.

Lappeenrannassa taitaa olla lähes Suomen kallein bensa . No itse käyn Luumäellä ajelemassa ja tankkaamassa vähän halvempaa menovettä.

Käsittääkseni Hakalin liikenneympyrä sijaitsee 200 metrin päässä siltatyömaasta. Turhat selitykset pois!

Esko Aho, luovu Sberbankin likaisen rahan nostosta - tahrii lopunkin maineesta.

Ymmärrän kyllä että Persujen kyky ajatella globaalisti on vaikeaa monista syistä, mutta kannattaa lukea mitä ympäristötuhojen proffa Atte Korhola sanoo: Me saastutamme 10 x enemmän/asukas kuin Intia tai Kiina.

1 euro ei ole 1 markka. Vaan 5,95 markkaa.

5,95 mk

Eläkelupauksia muistellaan, mutta kuka muistaa tilapäisen ajoneuvoveron viime vuosisadalta, tilapäisyys jatkuu ja jatkuu maailman tappiin asti.

Miksi isänmaamme suomettuneet poliitikot eivät uskalla kertoa miksi Suomi rikastuttaa Venäjän oligarkkeja tuomalla sieltä öljyä, sähköä, kaasua ja kivihiiltä Suomeen? Olemme Venäjän armoilla, kun yli 50 % Suomen tarvitsemasta energiasta tuodaan maailman ehkä eniten korruptoituneesta maasta.