Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Lappeenrannan bensakauppiaat ansaitsisivat Venäjän matkailupalkinnon

Kun kunnan asukasluku pieni ja vain laskee, miksi pitäisi kallispalkkainen Sepponen pestata? Liittyykö tähänkin jotain salakähmäistä suosimista?

Pele

Paanaset johtaa ja sanelee mitä Ruokolahdella tehdään. Muut katselee vierestä ja myöntelee.

Ruokolahti, missä neuvottelukykynne, oletteko kunnassa sanelijoita! Ainakin Sepposen tapauksessa ette ole halunneet neuvotella yhtään, vaikka alkuun kysyitte "palkkaehdot", ette siis asettaneet 6500 euron palkka rajaa. Sepposen tapauksessa sellainen sitten asetettiin ilman neuvotteluja, tuo on väärin!

Lappeenrannan bensakauppiaat ansaitsisivat Venäjän matkailupalkinnon. Nykyiset hinnat ajattaa jokaisen autoilijan tankkaamaan rajan taakse kun raja aukeaa.

Kouluviestikarnevaali Imatra Lappeen koulu olitte huippuja juoksijat/koutsit!

Toivottavasti Eksoten naistentautienlääkärit lukivat Raudanpuute -kirjoituksen 4.10.

Vanhusten teemaviikko alkoi. Kuka muistaa? Eläinten samanaikaisesta teemaviikosta Ylen aamu-tv:ssä sentään uutisoitiin.

Onkohan karhun siitinluulla huomattavakin mieskuntoa kohottava vaikutus?

Ursus arctos arctos

Kummeksun kyllä enemmän sitä kuinka verovaroin ylläpidetty YLE suoltaa punavihreää propagandaa. Ihan 1930-luvun Saksa tulee mieleen. Nyt ollaan vaan toisessa äärilaidassa.

On syytä laittaa ilmastopäästöt Suomen kohdalta oikeisiin raameihin. Päästöt maailmanlaajuisesti yhden prosentin luokkaa. Se että kielletään kotimaisen uusiutuvan energian turpeen käyttö ja aiheutetaan työttömyyttä vain muutaman hädin tuskin mitattavan päästöpromillen takia on täysin järjetöntä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka