Estarit | Sisäliikuntahalli ei mahdu Amiksen kentälle yhdessä jalkapallokentän kanssa

Kunpa ois ees joku ohjelma radiossa, jossa ei hoettaisi, että laita viestiä, lähetä kuvia. Mut eipä taija olla.

Vihreät ovat taas nostamassa pakolaiskiintiötä! Näitähän riittää, mutta pieni Suomi ei voi koko maailmaa pelastaa. Koska maksamme reilun jäsenmaksun EU:lle, odotamme yhteistä pakolaispolitiikkaa.

Uimahallin saunassa nuoret pojat saunoo shortseissa ja menee uimaan ilman suihkua. Kun heille sanoo siitä ovat vallan törkeitä.

Sisäliikuntahalli ei mahdu Amiksen kentälle yhdessä jalkapallokentän kanssa. Paikoitus vie tilaa ja sen rakentaminen maksaa, mitä ei ole otettu huomioon. Lisäksi kaupunkilaisten rahoitusosuus on enemmän, mitä päätöksenteossa on esitetty. Tulee kalliimmaksi. Asia pitää harkita uudestaan todellisten kulujen ja sijoituspaikan suhteen.

Ihmetyttää suuresti nämä Hesa-alueen erityisoikeudet! Ei mukana sotessa, ei aluevaaleissa. Milloin aletaan vaatia alueesta itsehallintoaluetta, omaa verotusta, poliisia ja peräti omaa pressaa?

Onko ihan mahdotonta harkita työvoiman tuontia työssäoppimiseen hoitoalalle Thaimaasta tai Filippiineiltä? Uskon, että sieltä saadaan motivoitunutta työvoimaa ja myös uusia veronmaksajia.

Moni eläkelainen, minä myös, teki nuorena useamman vuoden töitä, jotka eivät kartuttaneet eläkettä. Siinä yksi raippa lisää eläkeläisille.

Toivottavasti ei tuu Perillistenpuistoon takaisin " huvimaja", ettei tartte taas kesällä kuunnella örvellystä.

Miksi ihmeessä Armila "katkaistiin" koronan takia? Hirveät kiertelyt vanhuksilla, kun etsivät paikkoja. Olisivat laittaneet koronajutut sivusiipeen blokkaamatta käytäviä!

Lipponen kyhäsi eläkkeitä leikkaavan indeksin. Kiljunen Kimmo lupasi hoitaa indeksin palautuksen. Rinne lupasi vappusatasen. Valehtelemalla valtaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka