Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Nyt kun isien terveyttä aletaan kartoittaa neuvolassa, pääsevätkö kotiäiditkin työterveyshuoltoon?

Raippavero, taitettu indeksi, korkea verotus, siinä eläkeläiselle kuritusta kerrakseen. Vappusatanen! Ei tullut. Mitähän demarit vielä keksii?

Uskomatonta sisäministeri noudattaa lakia silloin, kun se hänelle sopii. Kyllähän Suomessa on selvä tilaus vastuulliselle ympäristöarvoja vaalivalle puolueelle. Nämä hippivihreät ovat kaikkea muuta kuin minkäänlaista arvostusta nauttiva poliittinen puolue.

Lappenranta ja ruuhkat ei valitettavasti mahdu samaan lauseeseen, vaikka se monesta paikallisesta tuntuu mahtavalta, tässä onnettomien päätösten pikkukylässä.

Nyt kun isien terveyttä aletaan kartoittaa neuvolassa, pääsevätkö kotiäiditkin työterveyshuoltoon?

Tasa-arvo

Eikö Eksoten selvityshenkilöllä pitäisi olla terveydenhuollon tutkinto. Muutama vuosi Eksoten lakimiehenä ei ole kummoinen kokemus sote-palveluista.

Miksi Eksote ottanut palveluun opiskelijat ja ajanvaraus? Siellä saa jonottaa! Heti 8 kun soitti, niin jo oli jonot muka! Outoa toimiiko ihan oikein?

Virta toi Saipaan virtaa, mutta Saipa lahjoitti voiton Tapparalle. Saipa ei saanut ylivoimapeliä edes käyntiinkun , meni taitoluisteluksi. Vastustajalla se onnistui 5:ssä sekunnissa. Samoin syötöt ja maalintekoyritykset ala-arvoisia. Pärjäisköhän Mestiksessä paremmin?

Onneksi olkoon Lemi ja lemiläiset. Teillä on rohkeutta katsoa eteenpäin ja uudistua. Täällä naapurissa Luumäellä katsellaan peräpeiliin ja peruutellaan kaiken aikaa.

Opet koettavat selviytyä kiireisessä, alipalkatussa koiranvirassa alati muuttuvissa olosuhteissa ja lukevat iltapuhteinaan Wilmasta viisaiden huoltajien valituksia ja törkyviestejä. Unelmaduuni!

Lappeenrannan kaupunginteatterin Robin Hood sekä jännittävä että viihdyttävä aito koko perheen näytelmä. Tykättiin ja ilolla muistellaan.

Minun mielestä Eksoten puhelinpalvelu toimii hyvin.

Pitäsköhän Paanasen ottaa mallia Kymäläisestä ja vaihtaa maisemaa?

Tänä päivänä opettajan täytyisi olla vähintään psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi sekä perheterapeutti. Erityisryhmien alasajo sekä päiväkodeissa että kouluissa on aiheuttanut tilanteen, jossa lopulta lapsilla ei ole enää leikki- eikä koulurauhaa. Kolmiportainen "tuki" on lähinnä vitsi, ja turhia lupauksia tuesta, joka eii toteudu johtuen resurssien puutteesta. Siksi opettajat vaihtavat alaa.

Mikä ihmeen afganistalaisten pelastaja Suomesta on tullut? Meillä on jo tarpeeksi kokemusta pakolaisten "kotouttamisesta". Ei onnistu! Miksi EU ei saa aikaiseksi yhtenevää pakolaispolitiikkaa?

38 vuotta työtä tehnyt ja ruikutan eläkkeestä. Hinnat nousevat ja pitää eläkkeenkin nousta. Omia työtienestejäni vaadin itselleni eduksi.

Paikallinen työvoimatoimisto voisi harjoitella pitkäaikaistetyöttömien työllistämistä, ennen kuin tulevat ulkomaalaiset työntekijät sankoin joukoin työllistettäviksi maahamme.

Missä nuo kokoomusta suosivat gallupien otannat tehdään? Kauniaisissa tai muussa vastaavassa paikassa?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka