Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Imatran teatterin narikka on ilmainen, miksi Lappeenrannassa pitää maksaa takin roikkumisesta naulassa?

Miksi Ristikankaan parkkipaikka on usein nykyään täynnä? Vaikuttaa vähän siltä, että raksatyypit vievät hautajaisvierailta pysäköintimahdollisuudet.

Päättäjät, ootteko käyneet kattoo? Lönnrotin koulu tarvii uuden maalipinnan ja ehkä ulkolaudoituksen kunnostusta. Onko pudjetoitu?

Kokoomus on uhkaillut, että ensi vaalikaudella tehdään parin miljardin säästöt. Ei lienee epäselvää, kenen kukkarosta ne miljardit otetaan.

Toivottavasti äänestäjät heräävät lukiessaan näitä selvityksiä kansanedustajien perusteluista, kun nostavat kulukorvausta! Kyllä rehellisyys on venyvä käsitys noissa piireissä. Että ilkeävät!

Nyt pääsee Pulsaan pullansyöntiin hienoa tietä pitkin. Seuraavaksi olisi hyvä laittaa kaivovedet kuntoon, tuskin tyhjiä taloja muuten viedään käsistä.

Imatran teatterin narikka on ilmainen, miksi Lappeenrannassa pitää maksaa takin roikkumisesta naulassa?

Slogan: Lappeenranta Maarit Pimiän älyn himmenys.

Olen työssäni nähnyt paljon vanhuksia, jotka eivät kaipaa mitään muuta niin paljon kuin omia lapsiaan. Asetappa itsesi heidän asemaan. Miltä tuntuisi jos omat lapset vaan kiireissään käväsevät harvakseltaan. Huolehtikaamme vanhemmistamme.

Poliisille lisää rahaa ja poliiseja lisää. Tärkeä ammattikunta suojaamaan meidän suomalaisten turvallisuuden. Jo nyt poliisit toimivat voimavarojensa äärirajoilla.

Ammattiliitot tekevät sopivasti ennen palkkaneuvotteluja kyselyjä, joiden mukaan iso prosentti työntekijöistä haluaisi vaihtaa ammattia.

Ruokolahti upottaa itseensä sortamalla Anua, tulee maksamaan kallisti hölmöilystään ja kepuloinnistaan, Paananen ei vaan vielä tajua sitä tai ei ymmärrä?

Ruokolahden kepuloijat upottavat omaa kuntaansa, aika hävettävää ja sikamaista toimintaa Sepposta kohtaan. Surkeaa politiikkaa kepuloijat!

Eikö Ruokolahden kepuloijilla ole muuta järkevää tekemistä kuin koettaa sortaa valittua kunnanjohtajaa? Törkeää toimintaa, minusta jopa rikollista!

Eikö Kaiku vastaa? Vastaa...vastaa.

Voisiko urheilusivuilla olla jotain muutakin kuin pelkkää SaiPaa, ei seuraavan kauden sopimukset hirveästi kiinnosta!

40 v lehteä tilannut

Ruokolahden Kosunen, Vertanen, Lappalainen ja Paananen ovat väärässä.

Anteeks vaan Elokapina, mutta pitäisikö teidän mennä osoittamaan mieltä vaikka Venäjälle, USAan, Kiinaan, Intiaan ja Australiaan. Ongelman ydin ei ole täällä. Tosin täällä se huutelu on helppoa.

Pasi Litmanen kirjoitti asiaa. Sähköautojen hankintatuki on lähinnä ympäristöshoppailua. Ei mitään tekemistä realismin kanssa. Siinä vasemmistohallitus jakaa rikkaille rahaa, eikä teolla ole vaikutusta ympäristön lämpenemiseen. Jos veli venäläinen haluaa, niin nekin autot seisovat, kun töpselistä ei tule sähköä.

Mitä pahaa me ollaan tehty ku Perilistenkadun puistosta kaadettiin kirsikkapuut? Nyt emme voi ihailla syksyistä väriloistoo ja keväistä mahtavaa kukintaa. Ei ymmärrä.

Elokapinan porukka vois mennä naapurin puolelle vaatimaan ilmastotekoja. Ei vaa taija kantti kestää?

Kyllä se edelleen on niin, että eläke karttuu työtä tehden eikä lehtien palstoilla valittamisella. Itse se on ansaittava eikä ruikuttamalla vuosikymmenien työnsä tehneiden ansioeläkkeistä!

Nina Malmista on tullut varteenotettava kilpailija jollekin taholle. Mitä muuta se on, kun vääntämällä väännetään jotakin negatiivista maineen tahraamiseksi. Voimia vaan sinne Malmille.

Taas se nähtiin: Ruokolahdella naisen 7000 euroa on vain 6300 euroa.

Entä Vaalimaantiellä oikealla oleva, taivaisiin kohoava maanläjitysalue? Rumuus- ja arvonalennushaitta. Läjityksen hiilijalanjälki?

Kymmenen viikon kesäloman jälkeen opettajat olleet vajaat kaksi kuukautta töissä, ja alkoi itku työn rasittavuudesta ja stressistä, puolet opettajista harkinnut alan vaihtoa ( kertoo OAJ ), Onko tämä jotain yleisen mielipiteen muokkausta vai mitä?

Mikä tätä maata vaivaa? Mielenosoittajat laittomasti katkaisevat pääkaupungin pääkadun liikenteen poliisiministeri Ohisalon luvalla. Vihreät on maailmanlopun puolue.

Vihreät vaatii Espooseen 30 km/h rajoitusta. Täällä voisi pistä paremmaksi: 0 km/h autoille aloite nopsaan nyt.

Miksi meillä on lain turvin mahdollistettu tämä elintarviketeollisuuden ylituotanto. Tämän saivat persut aikaan vieraillessaan hallituksessa. Nälkäjonoissa jaetusta ruuasta on tullut bisnestä!

Kyllä alkoholi tappaa mutta kannabis ei! Joopajoo

Luumäkiläiset, ruokaa saa ostaa omasta kunnasta. Ei tarvi Lappeenrantaan mennä

Oliko Heinon paikka Eksotelle julkisesti haussa? Vai menikö taas kerran tiskin alta, kuten tapana on?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka