Estarit | Mitä olisi tehtävissä tuon urheilun pakkosyötön suhteen. Sitä meille tyrkytetään pitkin päivää kolmen kanavan täydeltä.

Järjetöntä hankkia kymmeniä kalliita hävittäjiä, joilla ei maata pystytä puolustamaan, ne tuhotaan jo lentokentälle. Pari konetta on syytä jättää saattokoneiksi, kun taas joskus känniset jääkiekon maailmanmestarit palaavat voitokkaina kotiin.

Mitä jos lopetetaan tässä ja nyt lähimmäisten mollaus ja aloitetaan sen sijaan niiden ylitsevuotava kehuminen? Keneltä se olisi mitään pois? Loppuisi tää ketutus.

Yksi Lemin kunnanjohtaja kusetettiin virastaan. Nyt ovat valitsemassa kunnan johtoon henkilöä, joka on ollu Kustavissa. Onnittelut hänelle ja tervetuloo.

Punainen lippis ja punainen sydän. Hienoa Jukka Mäkinen!

Ei Helsingintetä levennetä. Siitä tulee joukoliikenneväylä, ja priva-autot saa kiertää ympäristöystävällisesti 6-tien kautta.

Haloo Heituinlahti! Miksi tanssikalenteri näyttää edelleen tyhjää vaikka suosio nousussa?

Älä jakari viitsi, tiedät kyllä että pysäköinti ei ole suurin syy yrityksen menestykseen tai sen vähyyteen.

Vastaus 27.9. Estarikysymykseen: jos Saimaa ja norppa olisivat kehäkolmosen sisäpuolella, kyllä kiinnostusta löytyisi.

Hallinto ruokkii itseään. Uusia vakansseja perustetaan vaikka henkilöresursseja kokousvalmistelu-/sihteeritehtäviin kuin myös vaalijärjestelyihin on ennestään riittävästi. Työt pitää vaan jakaa paremmin ja prosessit hoidettava tehokkaammin.

Veronmaksaja

Mikä leskeneläke, aikansa elänyt, tänä päivänä ei vastaa tarkoitustaan kuten sotaajan jälkeisinä vuosina. Yksinelävät paljon rahallisesti tiukemmalla ilman tukia.

Kimmo Kiljunen/SDP meni eduskuntaan tällä "eläkekortilla".Lupasi hoitaa indeksin palautuksen. Odottelemme edelleen lupauksen täyttymistä. Oliko tämäkin yksi vaalikupla äänten kalasteluun?

Mitä olisi tehtävissä tuon urheilun pakkosyötön suhteen. Sitä meille tyrkytetään pitkin päivää kolmen kanavan täydeltä. Miksi myös verokanavat ovat tämän tyhjänpäiväisyyden joukossa!

Kansalaisaloite Lipposen eläkeläisraipan poistamiseksi. Kirjoitan nimeni heti.

Ei kukaan kansasta ymmärrä kehitysapumiljoonia 1257¤ ja että poliiseita leikataan 30 milliä! Miten saataisiin myös tämä hallitus ymmärtämään? Ei kansa ymmärrä myöskään Lpr:n sisäliikuntahallin paikkaa, tuhottaisiin kaunis sisääntuloväylä ja pätkä puistoa! Onneksi lätkähallia ei tullut keskustaan. Entä saunamaailmavouhotus ja jätevesien laskuajatus Saimaaseen!

Kaukas on saastuttanut vettä ja ilmaa. Nyt Kaukas levittää öisin valosaastetta, korostamalla järkyttävän näköistä tehdaskolossia kymmenien tuhansien wattien avulla. Tälläinen valosaaste pilaa myös tähtitaivaan lumon sekä haittaa suuresti sen tarkkailua. Toivoisin että tällaisesta järjettömästä saastuttamisesta tehtäisiin loppu ja tarpeetonta valaistusta vähennetään. Lamppuihin tulee asentaa kuupat, jotta valon karkailua vähennetään. Piippujen lentovalot ovat asia erikseen.Tähtitaivaan ja luonnon estetiikan ystävä Pikisaaresta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka