Estarit | Olisiko Family Centerin tiloihin mahdollista rakentaa liikuntahalli kaikkien käyttöön. Tiloja voisi jakaa pienempiä tiloja tarvitseville?!

Maksakaa Sepposelle parin kuukauden eroraha, ja Matias jatkakoon!

Kylätiegalluppi

Ei ole keskustassa lehmuksis tai parkkipaikkoja vain betonia. Jos ei menesty pizzapaikat tai pullapaikat ni se johtuu siitä, et muualle pääsee helpommin. Tän kaupungin keskustassa ei ole mitään mikä ihmisiä kiinnostaa, eikä paikka mihin pysäköidä.

YkkösJakari

Olisiko Family Centerin tiloihin mahdollista rakentaa liikuntahalli kaikkien käyttöön. Tiloja voisi jakaa pienempiä tiloja tarvitseville?!

Liikkuja

Miksi vihreitä ei kiinnosta Saimaa ja norppa! Ne kärsii molemmat, jos kaivostoiminta toteutuu, uhkaa niitä!

Jani Mäkelältä vahva mielipide lehdessä. Tuskin kansakaan ymmärtää jos poliisien määrärahoista tingitään 30 miljoonaa. Kuitenkin kehitysapuun löytyy 1257 miljoonaa. Kysytään miksi kansa on tyytymätön, mutta välillä asioita on vaikea ymmärtää.

Saisiko THL:n virallisen tiedon miksi 3- piikkiä ei suositella alle 30v. miehille?! Miksi naisia ei asia koske?! Jotain outoa...?!

Demari Paavo Lipposen hallitus kaivoi loukun, eläkkeitä leikkaavan indeksin. Elinkustannukset kasvaa vuosittain eikä eläkkeet riitä edes ruokaan. Demari Sanna Marin sinun tehtäväsi on poistaa tämä vääryys.

Mikael Pentikäinen voisi kertoa yrityksille että palkan pitää olla sellainen jotta sillä elää, ei työ haluttomuus johdu aina korvauksista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka