Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kun arboretum kasvoi vuosikaudet villinä heinää, harvaa kiinnosti

Koronarokotuksista kieltäytyneet maksakoot itse tehohoitonsa. Nyt sairaalat pullollaan rokottamattomia. Epäreilua maksattaa muilla vastuullisilla veronmaksajilla!

Kyllä nyt on aika painaa jarrua Lappeenrannan hallihankkeelle. Kustannukset nousee liikaa, taitaa rahat loppua.

Hei siintä Mustolan ja Mälkiän väliseltä "luontopolulta"puuttuu asfaltti!

Pyöräilijät! Rinkuttakaa sitä kelloa! Hiivitte taakse ja ohi kuin kummitukset. Kiitos pohjemustelmasta...

Miksi ei saisi olla eri mieltä hankkeista, mitkä ovat jo kuolleita syntyessään? Saunamaailma on jo menneen talven lumia ja kuka sen maksaa? Hallin paikkaa vastustetaan laajalti.

Kaupunki tarvitsee sellaisia visionäärejä, mitä meillä on ollut eli Klaus Pelkonen ja Hannu Tolonen. Ei ole kuulunut napinaa tehdyistä ratkaisuista. Nykyinen suunnittelu on kaukana näistä.

Ja nyt suojellaan, kun kokonaisuus on jo rikottu Neulasepänkadulla. Kenen nimi on rakennusluvan alla? Ihan laillisesti rakennettu ja vika ei ole rakentajan. Pitäskö tehdä eikä olla tekevinään.

Olen samaa mieltä kanssasi Anne Saikko. Hoitotyön johtajan puuttuminen on näkynyt jo vuosia Eksoten toiminnassa, ja usealle osaavalle hoitajalle se on riittänyt. Kenelläkään ei ole lankoja käsissä hoitotyön kokonaisuudesta, ja ei muualla Suomessa ole tehty näin. Uudet päättäjät korjatkaa pian tämä asia.

Kun arboretum kasvoi vuosikaudet villinä heinää, harvaa kiinnosti. Sai pystytellä heinäseipäitä. Toimi lähinnä koirapuistona. Joku syy aina löytyy vastustaa muutoksia. Vaikka lapsille ja nuorille olisi iloa tarjolla vuosiksi eteenpäin. Ehkä muutama puu on vara uhrata.

Apuva. Perustakaa seitkytluvun keski-ikäisille iha ikioma muisteluradiokanava.

Kiitos Jarmo Asikainen, miksei voisi olla esillä maailman tärkein uutinen?

Joh. 3:16

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka