Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vaatikaa hyvät ihmiset äänestämänne valtuutettu tilille tästä palloiluhallisekoilusta

On tämä Lappeenranta kumma paikka, kun jotain uutta aletaan suunnittelemaan, niin löytyy aina suureen ääneen vastustajia näille hankkeille. Toivottavasti Amikselle saadaan halli ja satamaan saunamaailma.

Jos Suomi laskee ja luottaa Sputnik-rokotettuja Suomeen rajoja aukomalla ja vapaalla liikkumisella, "finskit" pelaa venäläistä rulettia suomalaisten terveydellä.

YXI

Vaatikaa hyvät ihmiset äänestämänne valtuutettu tilille tästä palloiluhallisekoilusta. Kustannukset karkaa käsistä ja puusto tuhotaan.

Soitin Eksoteen aikaa tikkienpoistoon. Odotusaika puhelimessa 42 min eikä aikoja klo 15 jälkeen. Soitin yksityiselle lääkäriasemalle ja odotusaika 8 sekuntia, lisäksi sain haluamani ilta-ajan. Tällaista "hyvinvointiasemapalvelua" Lappeenrannassa.

Ne, jotka valittavat siitä, että takavalojen palamattomuus päiväsaikaan lisää onnettomuusriskiä, ajavat joko törkeää ylinopeutta tai ovat alentuneesti ajokykyisiä, siis lähes sokeita.

Ruokolahden pitää olla superkiitollinen uudesta, edustavasta kunnanjohtajastaan, Anusta! Voisko kunnalle parempaa onnenpotkua sattua, ei, upeeta!

Erimielisyyksiin tarvitaan vähintään kaksi osapuolta. Ruokolahden päättäjät ovat kenties tehneet virheen. Pitää kuitenkin muistaa, että he ovat maallikkojäseniä. Sepponen taas ei. Sepposen voi olla vaikeaa löytää Etelä-Karjalasta enää vastaavaa työtä. Nimi muistetaan.

Entinen ruokolahtelainen

On väitetty, että Venäjää vähemmän kiinnostaa EU. Nyt on Euroopan aika viilentää suhteita Venäjään, ja jättää maa oman vilpillisyytensä nojaan. Tuollaista valtiota ei kannata ottaa vakavasti ja on syytä myös antaa sen se ymmärtää.

Ylen kanavista tullut nykyisin murha- ja rikoskanavia mainosteeveen roskakanavien tapaan. Kriminaalit ovat tyytyväisiä ja nuoret rikollisuuden alkeiskurssilaiset.

Hyväntekijä

Nappiinsa osuva kirjoitus Klaus Pelkonen kiitos! Puolustetaan yhdessä arboretumia.

Kirsikkapuut eivät valtaa alaa holtittomasti alkuperäiskasvistolta, kuten lupiini ja kurtturuusu tekevät.

Minä lahjoitan kaikki kolme rokotustani maihin, joilla ei ole varaa ensimmäiseenkään rokotteeseen.

On typerää suhtautua rationaalisesti korruptuneiseen Venäjään ja maan johdon toimimiseen, millä ei ole mitään tekemistä länsimaisen hyvinvointivaltion kanssa, jota Venäjä ei koskaan tule saavuttamaan.