Estarit | Rakennetaan sisähalli vanhalle palokunnan tontille ja jätetään puut rauhaan

Kuunnelkaa Klaus Pelkosta, joka otti esiin kaupunkisuunnittelun näkökulman parkkipaikkojen rohmuamisen sijaan. Rakennetaan sisähalli vanhalle palokunnan tontille ja jätetään puut rauhaan.

Autoilijoille mainostetaan jatkuvasti pyyhkijänsulkia, aivan kuin ihminen pyyhkisi laseja. Pitäisi puhua pyyhkimensulista.

Miten on mahdollista, että Eksoten alueen pohjoispäässä saa ensimmäiseen koronarokotukseen ajan vasta 3 viikon päähän?

Rokotuksen tarpeellisuudesta mielensä muuttanut

Turha riemuita uudesta kirsikkapuistosta. Muutaman vuoden kuluttua alue kuitenkin jyrätään jonkun urheilupalatsin tieltä, koska tässä kaupungissa ei niille muualta tilaa löydy.

Ängri

Mikä on ajatus, kun kurtturuusut ja lupiinit on vieraslajeina hävitettävä? Samaan aikaan istutetaan satoja kirsikkapuita ja hehkutetaan hyvää ideaa.

Missä tökkii, kun virkatodistusta on evlut seurakunnasta odotettava yksitoista viikkoa! Luulisi nyt tekoälyn aikana homman hoituvan ykskaks!

Valtakatu pilataan parkkipaikoilla, jotka eivät edes riitä sisäliikuntahallille ja tekonurmikentälle ja onhan siellä vielä se lasten liikennekaupunkikin.

Miksi Suomen pitää spekuloida aina naapurimaiden asioita? Onko uutiset vähissä? Kela voisi olla aihe ja sen omavaltainen verotus! 20% veroa työttömyyskorvausta! Kovempi kuin palkkaverotus.

Kyllä sitä on jo 10v pyydettykin, että noita tienvierustoja siistittäisiin. Kiitos siitä, mutta älkää mulittalo koko aluetta. Siellä on ihan kelvollisia puita jättää.

Miten paljon nämä palvotut saipalaiset kartuttavat kaupungin verotuloja? Tietääkseni saavat kuitenkin kohtuullisen korvauksen muutaman tunnin luistelukeikasta. Mikä on tuloveroprosentti?

Kiitos Klaus Pelkoselle erittäin asiantuntevasta kirjoituksesta koskien urheiluhallin sijoittamista amiksen kentälle. Ps. Nyt sevisi myös pyörätien viereisen lehmusrivistön ylimitoitettu karsiminen pyörätien puolelta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka