Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos Klaus Pelkoselle viisaista ja osuvista ajatuksista palloiluhallin sovittamisessa väkisin sille liian pienelle tontille

Aina kun kansanedustaja Mäkelä aukaisee suunsa tai tekee some-postauksen, on kyseessä painokelvotonta, toisinajattelevia ihmisiä halventavaa tekstiä

Ei Sputnik-pistettyjä Suomeen.

Miksi kaupunginarkkitehti esikuntineen haluaa hävittää perinteistä kotikaupunkiamme?

Ministeri Sarkkinen (vas) ei ole valmis eläkkeiden leikkaamiseen, mutta kuitenkin esittää perhe-eläkkeiden leikkaamista.

Kiitos Klaus Pelkonen asiallisesta mielipidekirjoituksesta. Täysin samaa mieltä!

Kiitos Klaus Pelkoselle 19.9. viisaista ja osuvista ajatuksista palloiluhallin sovittamisessa väkisin sille liian pienelle tontille. Olisipa meillä enemmän hänen kaltaisiaan!

Kiitos Klaus Pelkoselle hyvästä kirjoituksesta "Väärä mitoitus" Etelä-Saimaassa 19.9.2021.

Hyvä Eekoo, tarvitaan myös aktiivista otetta omassa perheessä, älkää pyytäkö kaikkea antamaan töissä. Kotiinkin pitää riittää aikaa. Nmerkki. Läheltä asiaa seurannut.

Venäläisten turistien paluuta turha odotella.WHO on keskeyttänyt Sputnik rokotteen myyntilupaprosessin. Venäläisistä rokotettu vain 30%. Venäjän pieniin ilmaantuvuuslukuihin ei voi luottaa.

Perillistenkadunpuisto on puistojen helmi, jossa on luumupuita, kirsikkapuita, omena- ja riikunapuita, aina jotain suuhun pantavaa ja keväisin mahtava tuomentuoksu

Ruokolahti, oisko jo viimein aika soittaa Sepposelle ja ensin pyytää anteeksi tekojanne ja sitten sopia Sepposen kanssa asiallinen sopimus, nyt ne eivät sitä ole. Jokainen tietää sen.