Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Lappeenrannan on vihreänäkaupunkina oltava edelläkävijä. Arboretumpuistoon lehmuksien korvaajaksi kannabisviljelmät

Olemme vuosia ajaneet pusikkovartista Taipalsaarentietä kaupunkiin. Mikä ilo oli, kun tällä viikolla puskia oli alettu siivota tien varrelta. Kiitos lämpimästi. Upeaa.

Taipalsaarelainen

Kiitos sinulle ystävällinen rouva, kun autoit kauppareissulla väsyneen isäni pe 17.9. turvallisesti kotiinsa. Ihanaa, että teitä avuliaita ihmisiä on olemassa.

Eduskunnan naiset joukolla kantaa Marimekon vaatteita, siitä lehdistö ei repeä. Kun pääministerillä on suomalaisvalmisteinen laukku, juttua riittää. Eikö pääasia ole, että kotimainen kelpaa!

Sepposen sopimus oli asiallisesti neuvoteltu, kun hänet oli valittu kunnanjohtajaksi. Valtuusto alkoi jälkeen päin säätämään sopimusta yksipuolisesti. Irtisanomisajan palkka kuuluu kaikille. Johtajan eroraha vastaa sitä. Pitää palata jo neuvoteltuun.

Kun muutat, osta uudet pellit uuniin. Aspa vaatii, että pellit kiiltää uutuuttaan, 10 vuoden käytön jälkeen. Kiiltävä pelti tuntuu olevan takuuvuokran takaisin saannin tae!? Uusi maksaa kaupassa n. 10?.

Peltikiinni

Nyt on korkea ja oikea aika leikata kuusiaitasi! Selittely rikkinäisistä leikkureista ei auta enää. Naapurin puolelle kasvaa 20–50 cm. Teetä, jollet itse viitsi.

Arboretum on kokonaisuus, joka alkaa vesitornilta ja on kooltaan 14,5 ha. Tiedoksi!

Rusokirsikan istuttaja

SaiPan selostukseen takaisin Eero Tauru, kuulisi sellaisetkin, jotka ei pääse hallille!

Saipafani vuodesta -60

Eikö sitä hallia voi muualle rakentaa? Pitää kaataa arvokkaita puita ja katua kaventaa.

AM

Poliittinen keskustelu hieman ihmetyttää. On suuri huoli päihdehaitoista, kun vastaavasti toinen taho puolestaan puoltaa kannabista, piikkien jakopisteitä, piikityskoppeja. Taviksen ymmärrys horjuu.

Taas on herännyt keskustelu eläkerahojen riittävyydestä. Jos jostain pitää leikata, niin eikö olisi järkevintä leikata leskeneläkkeistä esim. 50%.

Lappeenrannan on vihreänäkaupunkina oltava edelläkävijä. Arboretumpuistoon lehmuksien korvaajaksi kannabisviljelmät.

Lääkäreiden olisi hyvä parantaa kuullun ymmärtämistään eikä vaan ihailla omaa tietämystään. Potilas varmasti tietää itse, miltä tuntuu. Se ohitetaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka