Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kuka luuli, että virkamiesten tekemä urheiluhallin budjetti on todellinen? Tottakai siitä puuttuu mm. katujen muutokset

UPM tekee satoja miljoonia voittoa vuosittain, mutta Kaukaan jätevesialtaiden hajua ei saada loppumaan. Puuttuu ympäristöasioiden osaaminen. Voisiko sitä ostaa jostain.

Tupakan poltto aiotaan poistaa Suomesta, mutta kannabista ajetaan lailliseksi. Parveketupakointi saisi uusia sävyjä ja hajuja.

Meidän city, kenen meidän? Rakennusfirmojenko? Käykö vanhan Raatihuoneen kuin Lapatossun talon? Se puistokin on kutistettu nenäliinan kokoiseen nurmilänttiin ja kahteen puuhun. Näin kehitetään Lappeenrantaa. Kaikki kaunis katoaa.

Miksi Valtakadusta pitää erottaa parkkipaikkoja sisähallin pysäköintiin, onhan täällä parkkihalleja. Jäähallin suunnittelijatkin laski ne jäähallin parkkipaikoiksi. Ihmiset voivat kävellä amiksen alueelle, kuntokin nousee.

Kuka luuli, että virkamiesten tekemä urheiluhallin budjetti on todellinen? Tottakai siitä puuttuu mm. katujen muutokset.

Ajojahdilta vaikuttaa näiden roskalehtien kirjoittelu pääministeristä. Kun ammattitaito ei riitä asiantuntemukseen, puututaan ruokailuun, vaatteisiin, remppaan ja nyt reppuun. Ketä kiinnostaa!

Vai rakentaa yrittäjä itse saunamaailman. Kuka takaa lainat ja maksaa infran? Veronmaksajien syliin tämäkin epätoivoinen elämys kaatuu. Mikä näitä junantuomia päättäjiä oikein vaivaa?

Luumäkeläinen ihmettelee, mitä tarkoittaa kylähyvänen. No sehän on vastakohta vanhalle sanonnalle kyläpahanen. Ei kaikilla riitä näköjään älliä tätä bonjata.

Kiitos ES:n kuvaaja Anu maskittomasta kuvasta! On lapsellisen naurettavaa kun lehtikuvissa ja TV:ssä esiinnytään maski naamalla. Asiakas haluaa nähdä, kuka puhuu. Muuten se on vain puskista huutelua.

Vinkkinä viherkaupunki Lappeenrannalle. Kun Valtakadulle tehdään parkkipaikkoja liikuntahallia varten, koska toinen kaista on vähässä käytössä. Poistetaan koko kaista ja istutetaan arboretumpuita tilalle. Äly hei, älä jätä.

Kiitos Pekka K. järkevästä mielipidekirjoituksesta. Hallihanke puistoalueelle tuntuu aina vaan omituisemmalta. Green city?

EKJH:n kaasuasemien toimintaan ei voi luottaa. Imatran asema on 16.8. alkaen poissa käytöstä teknisen vian takia. Puuttuuko osaamista vai mikä mättää? Onneksi Gasumiin voi luottaa.

Kaasuautoilija

Yli 100 miljoonaa euroa kuukaudessa huuhaa kehitysapuun ympäri maailmaa ja mitään kehitystä ei tapahdu. Poliiseilla ei tämä hallitus rahaa löydä. Aasinhattu päähän koko hallitukselle.

Tästä ambulanssikopteri sijoituspaikasta T.Tukiaiselle: onhan meillä täällä Lappeenrannassa K-Sairaala ja tasanen katto ja nopea osaava hoito paikalla.

Hienoa että saadaan kaupunkiin lisää parkkipaikkoja! Ei tänne Lauritsalaan ikinä ole ruuhkaa, yksi kaista riittää vallan mainiosti!

Olin tilaavinani Etelä-Saimaan, mutta tulikin julmettu Citymarketin mainoslehti?

Älkää pakottako terveydenhuollon henkilöstöä koronarokotteen ottamiseen. Menettely on lain vastainen, vaikka laatisitte lain, joka on perustuslain vastainen ja kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastainen. Lopettakaa tunarointi!

Kokoomus, tätähän me nyt kaipaamme, kun ei ollut mitään muutakaan vastoinkäymistä. Hyvä, että pidätte meidät ajan tasalla kaikista heikennyksistä, mitä te ja persut tulette meille tekemään!

Pyydän nöyrästi anteeksi minulle ystävällisesti tietä antaneelta autoilijalta aiheuttamaani tilannetta Teollisuustiellä to ennen klo 16.

M

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka