Estarit | Kyllä Lappeenrannalla urheiluhalleille rahat piisaa, sitten kun pitäisi vanhaa ja valmista hyppyrimäkeä tuunata, ei muka kannata, ei rahat piisaa.

Lämpimät kiitokset Eksote: Savitaipaleen kotihoito ja TEHOSA. Mahdollistitte rakkaamme saattohoidon kotona. Teette arvokasta ja korvaamatonta työtä.

Saunamaailma linnoituksen kärkeen. Tuleva yrittäjä rakentaa ja rahoittaa kohteen. Mutta kuka maksaa infran muutostyöt? Me veronmaksajatko!? Vaiko tuleva yrittäjä?

Hengenvaarallista peliä Vehkataipaleella Mantereen tiellä. Poliisit kehiin tarkistamaan mopojen virityksiä.

Alusta alkaen "Kylä hyvänen" särähtänyt korvaan. Merkitys epämääräinen. Miksi ei: Kylä hyvä!

Luumäkeläinen

Ei pysty ymmärtämään sisäliikuntahallin änkeämistä väkisin liian ahtaaseen paikkaan. Järjetöntä! Halli hyvä - paikka väärä.

Erittäin hyvä idea oli ehdotus lavatanssipaikasta Rakuunanmäelle entiseen sotilaskotiin. Soveltuu tarkoitukseen loistavasti, toivottavasti toteutuu!

Hammasimplantin hinnat vaihtelevat suuresti eri kaupungeissa. Helsingissä implantin saa hyvämaineiselta hammasklinikalta huomattavasti halvemmalla, jopa puoleen hintaan Lappeenrantaan verrattuna.

Mikä/kuka mättää Taipalsaaren kunnantalolla, kun rakennustarkastajat eivät pysy virassaan vaan vaihtavat maisemaa yksi toisensa jälkeen?

Mökkiläinen

Kyllä siinä amiksen kentän ja Armilan sairaalan alueella oli hiihtolatu 1960–1970-luvulla. Latu meni vesitorninmäelle asti, siinä järjestettiin ammattikoulun hiihtokilpailut, ladun tekivät ammattikoulun oppilaat liikunnanopettajan Väinö Ripatin johdolla. Amiksen kenttäkin oli silloin kovalla käytöllä.

Utin lääkärikopterin sijoitushankkeessa kuulemma edetään ihan suunnitelman mukaan. Paitsi että suunnitelmien toteutus on pahasti myöhässä. Eli kuten Savossa päin: homma on aloittamatta vaille valmis.

Kyllä Arboretum ja liikennepuisto on vallannut amiksen ja Pappilan pellon maan, ennen siellä hiihdettiin ja suunnistettiin, maasto oli ahkerassa käytössä amiksen oppilaiden toimesta, kentällä pelattiin futista ei silloin kukaan valittanut mistään puista, se oli sitä nuoruus aikaa.

Ei voi olla totta, että nyt pilataan Valtakatu parkkipaikalla ja pääväylä Lauritsalan suuntaan ja Kisapuistoon, jonne suunnitellaan jopa uutta jäähallia!

Mitä se lääkärikopteri tekee tääl, Utis se pitää olla! Ja jos tääl sitä tarvittais se seisoo tos rajan takana maassa!

Unohtuiko kaupunkisuunnittelulta, että Valtakatu, jonka päälle parkkipaikkaa suunnitellaan, johtaa mm. uudelle paloasemalle ja Kisapuistoon, jonne suunnitellaan sekä uutta jääpallohallia että jäähalliarenaa.

Kaupunkiamme pyritään kehittämään. Ne kuntapäättäjät, joita olemme itse äänestäneet, pyrkivät pitämään kaupunkimme vetovoimaisena. Negatiivisuus ja ainainen valitus ei ole ratkaisu. Etsitään ja ehdotetaan ratkaisuja.

Kyllä Lappeenrannalla urheiluhalleille rahat piisaa, sitten kun pitäisi vanhaa ja valmista hyppyrimäkeä tuunata, ei muka kannata, ei rahat piisaa. Jäähallille ois piisannut jopa helsingin tien päälle rakentaa täysin uusi. Missä järki?

Missä sisäpiirissä on päätetty liikuntahallin ja saunamaailman rakentamisesta? Saunajuttu on vuosia myöhässä ja ei ole enää mikään vetonaula! Hallin nykypaikkasta valitetaan päätöksen jälkeen.

Ei ole enää Suomi suomalainen. Harvoin on Virtasia tai Lahtisia ja pari Anderssonia julkisuudessa. Nyt on ihmisiä, joiden nimien lausumiseen ei suomalaisen kieli taivu. Ollaan kansainvälisiä!

Tuli katsottua matkaohjelmaa Vietnamista. Mietin, meidän vihreällä ajattelulla riittäisi valistamista myös siellä. Ei näkynyt sähköajopelejä, muuta liikennettä kyllä.

Yrittäjän/työnatajan pitää maksaa kaksinkertainen summa menoja, mitä palkansaaja saa ns käteen. Veroja, eläkkeet ym

Oikeaa tietoa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka