Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Nyt tuhotaan arboretumin lisäksi Lappeenrannan ja Lauritsalan välinen pääkatukin. Mistä löytyvät ne järkevät päättäjät, jotka lopettavat nämä järjettömyydet.

Nuorten liikuntahalli suunnitteilla. Padelhalli saatiin aikaiseksi pikavauhtia. Maksavat varmaan maltaita. Jäisikö roposia uimahallin naisten vessan kunnostukseen. Ihan nimensä mukaan on kusela!

Nyt tuhotaan arboretumin lisäksi Lappeenrannan ja Lauritsalan välinen pääkatukin. Mistä löytyvät ne järkevät päättäjät, jotka lopettavat nämä järjettömyydet.

Sähköpotkulautojen veloitus muutettava, maksu juoskoon kunnes pyörä on palautettu viralliseen pick-up-paikkaan. Ehkä tämä hävittäisi ympäriinsä hylätyt ajokit kaupungilta?

Euro on hyvä konsultti

Yleensä tämä T. Tukiainen ottaa kantaa oikeisiin epäkohtiin, mutta nyt tämä ambulanssi kopteri ei kuulu vanhan koulukunnan poikain vahvimpiin osaamisalueisiin. Kopteri vaan Lappeenrantaan ja sillä hyvä.

Maajussi asuu Lemillä. Joskus ajamme Lemille Kippurasarveen syömään särää. Joku voi asua Kemissä, mutta se on ihan eri juttu.

On se jännä juttu, miten parkkipaikkatarve ja etenkin siihen liittyvät kustannukset tulevat kaupungin rakennushankkeissa usein jälkikäteen yllätyksenä, vaikka kuntalaiset sen kyllä tietävät etukäteen.

Herätkää päättäjät! Miten tuhoatte kaupunkiamme? Valtatien pitkä suora on kaunis kokonaisuus. Vai ei toista kaistaa tarvita!?

Suunniteltu saunamaailma pilaisi lopullisesti Linnoitusniemen.

Eikö kaikki energialaitokset tuota omistajilleen voittoa? Ei Lappeenrannan kaupunki ole poikkeus.

Sepposen arvostelijat Ruokolahdella, tutustukaa asiaan, ennenkuin alatte laukoa törkeyksiä, menee kunnianloukkauksen puolelle! Sepponen on vain joutunut sietämään Ruokolahden kunnan törkeää käytöstä. Verratkaa ensin naapurikuntien KJ-sopimuksia ja haku- sekä palkkausprosesseja. Sepposelle on heitetty luu käteen, palkka toivomuksia ei ole kuunneltu ja muut ehdot painettu maahan. Ajatelkaa tuo kaikki tapahtuvan itsellenne. Kunta polttaa rahaa ja kunnan mainetta, kaikki ehdot tulevat kunnalta!

Pikkulasten taitoajoareena Imatralla. Kuka uskaltaa viedä autonsa Imatrankosken S-Marketin alaparkkiin, kun pikkulapset kurvailee polkupyörillä autojen seassa.

Onko se tuo aprillipäivä kuinka lähellä!?! Vai että Valtakadulta kaistaa pois sisäliikuntahallin parkkipaikan takia! Ehkä olis vielä mietinnön paikka! HÖH!

Kaikkea muuta siihen Amiksen kentän ja Pappilanpellon väliin näkyy mahtuvan, paitsi hiihtolatu.

Eksoten puhelinlinjat aina tukossa vuodesta toiseen. Miksi?

Kenen ovat puut sen ovat lehdetkin

YkkösJakari

Ei omasta syystään rokottamattomia sairaalaan täyttämään paikkoja.

Uutisankkurit, opetelkaa miten Ursula von der Leyenin nimi sivistyneesti lausutaan.

Kannabis vapaaksi eläkeikäisille. Myynti Alkoon. Thats it.

On jotenkin ristiriitaista, että nyt koronarajoituksia poistetaan vaikka tartunta määrät ovat suurempia kuin vuosi sitten. Missä on järjen raja.

Vihreät joutaa pois eduskunnasta! Järkytyin kun luen Saimaa 10 varausta! Kaivos. Bensan hinta, entäs autoilija maksaa liikaa veroja! Koska vihreät! Ei me voida pelastaa maailmaa!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka