Estarit | Mitä pitäisi tehdä, kun naapuri lakaisee lehdet meidän tontille kielloista huolimatta?

Ruokolahden uusi logo kertoo koko kunnan tilasta: lapsellinen.

Sepposen olisi varmaankin korkea aika korjata käytöstään ja pyytää anteeksi Ruokolahden päättäjiltä sekä asukkailta.

Kun rokotekattavuus on 80, tulee sen jälkeen sairastuneiden itse maksaa sairaanhoitokulut, jos on tarve sairaalahoitoon. Yhteiskunta ei ole enää silloin vastuussa hoidon kuluista.

Kovasti kehutaan kaupungin hyvää budjettitulosta mutta mihin on unohtunut Energialaitoksen sähkönsiirron riistohinnoittelun yhdentoista miljoonan euron palautus kuluttajille?

Mitä pitäisi tehdä, kun naapuri lakaisee lehdet meidän tontille kielloista huolimatta?

Toivoton

Ihmettelen Jukka Viikilän Taivaallisen vastaanoton saamia kehuja! Minulle se oli pettymys! En saanut lukunautintoa! Akvarelleja Engelin kaupungista oli hieno lukukokemus!

Miten sisäministeripuolue voi kannattaa rikoksia?

Eikö ole vihreillä tärkeämpää keskustelunaiheita kuin kannabiksen laillistaminen ja susikysymys? Turha puolue, en äänestä enää vihreitä.

Posti hidas, kuskaa kirjeet 1–2 viikkoa. Maksuaika ei sit riitä. Osuuspankki, verotoimisto vain 1–4 aamua auki. Asiointi vaikeutettu rutosti! asiakas

Yle Radio, paperilehdet: kansalle kaikki koronaluvut oma alue, Suomi, eri maatki niin kauan kun vaarana tartunta! Sokkonako syyslomat, viides aaltoko?

Hallituksen on erottava ja järjestettävä ennenaikaiset eduskuntavaalit.

Patriootti

Stubb sai nuhteet, kun esiintyi shortseissa epävirallisessa tilanteessa hellepäivänä, Marin esiintyy legginseissä hallituksen tiedotustilaisuudessa?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka