Estarit | Satamassa taas viikonloppuna autot parkissa mikä missäkin, vastoin liikennemerkkejä. Voinko vedota siihen jos itse parkkeeraan samoin vaikka ma, ja saan pysäk. virhemaksun?

Iso kiitos ja kaikkea hyvää sinulle, joka palautit lauantaina Tokmannin ostoskärriin unohtamani ongenvavan takaisin kauppaan.

Satamassa taas viikonloppuna autot parkissa mikä missäkin, vastoin liikennemerkkejä. Voinko vedota siihen jos itse parkkeeraan samoin vaikka ma, ja saan pysäk. virhemaksun?

Sepponen olisi Ruokolahdelle parasta, toisi raikkautta ja rehtiä, suoraa toimintaa, ei kepulointia ja suhmurointia, jota se on nyt ollut. Kaikille oikeuden. Suora kunnanjohtaja, sitä Ruokolahti tarvitsee, nyt on lymyilty tehtaan piippujen alla ja peltopuskissa. Anu toisi kaivattua raikkautta kuntaan. Jes!

Miten voi olla kunnanjohtaja, jos ei pysty päättämään mitä haluaa? Lapsellista vatulointia.

Ruokolahtelaisten on syytä olla kiitollisia kuntapäättäjille oikeasta päätöksestä. Riitelijöitä ei tarvita.

Haloo ravintolayrittäjät! Tanssikurssit pullistelevat innokkaita tanssijoita. Silti Lappeenrannassa ei ole yhtään oikeaa tanssiravintolaa!

Kiitos Karjalantien pyörätien uudesta päällystyksestä!

Imatralla kaupunginjohtajan valinnassa sossulointia. Meinas tulla väärä valinta, mut juntta korjas asian.

Kouluissa oppilaita varoitetaan huumeista, vihreät haluaa laillistaa kannabiksen. Muistakaa tämä seuraavissa vaaleissa.

Espanjassa on suomalaisia kuten "kahden kerroksen väkeä"! Kielitaidottomat Fuengirolassa ja englantia tai espanjaa osaavat Playa de Inglesissä?!

Vihdoin kiusaamisesta puhutaan oikealla nimellä ja kiusaajat pyritään saamaan vastuuseen.

Vihreiden kannabislinjaus nyt viimeistään paljasti minkälainen sakki kiristää koko Suomen hallitusta ja Suomen kansaa ympäristö- ja ilmastotekojen nimissä!

Me suuri ikäluokka olemme pitäneet hauskaa ja huolettomasti polttaneet öljyjalosteita. Kyllä meidän pitää nyt itse muuttaa tottumuksia ja mahdollisuuksien mukaan siirtyä fossiilittomaan energiaan.

Jos palkansaaja saa 3000 e/kk palkkaa. Maksaa se työnantajalle noin 6000e /kk. Työvoima kustannukset ym. korkeat. Hinnoittelussa pitää ottaa huomioon..

kallis maa

Nelipäiväinen työviikko vähentäisi työttömyyttä, kun työttömänä voisi olla vain neljänä päivänä viikossa.

Ei ihmisestä nykyään saa sanoa, että hän on utelias vaan tiedonhaluinen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka