Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Osa autoilijoista ei tunnu tietävän, mitä kärkikolmio tarkoittaa

Kyllä ay-liike on menneitä. Isot firmat sanoo suunnan. Tuottoja pitää saada. Voi ottaa loparit, jos työ tai palkka ei maistu.

Onko Ristikankaan hautausmaan parkkipaikka annettu Kesämäen koulun käyttöön? Eikö parkkipaikka olekaan tarkoitettu hautausmaalla kävijöille?

Todella lapsellista kiukuttelua Ruokolahden kunnanjohtajavalintaprosessissa.

Ei rajat auki! Corona leviää!

Täytynee alkaa varomaan vastedes Kanavansuulta (Suolavuorentieltä) päin tulevaa liikennettä, kun osa autoilijoista ei tunnu tietävän mitä tarkoittaa risteyksessä kärjellään oleva kolmio!

Suomen inflaatio on nyt n. 3% ja jenkeissä n. 5%. Näin ne sukanvarsisääästäjämummut tulee maksamaan valtioiden jättivelat jälleen kerran.

Keskustapuolue on totta tosiaan vihervasemmiston apupuolue ja isäntiä viedään kuin litran mittaa. Ja kannatus vain laskee.

Keittoa, keittoa, ja vielä kerran keittoa. Tämmöistä litkua meidän Lappeenrannan koululaiset joutuvat syömään viikoittain. Keiton lisäksi tarjolla on kaiken maailman kummallisia laatikoita, joita monet koululaiset inhoavat. Kouluissa ei ole moniin vuosiin nähty edes vaaleeta leipää, kinkkua tai juustoa. Olisi hyvä, jos epämiellyttävän ruuan tilalla olisi vaikka kunnon leipää, niin ei tarvitsisi joka päivä kodin ruokavarastoja tyhjentää, kun älytön nälkä iskee koulupäivän jälkeen!

Nälkäinen koululainen

Jos sähkö- tai kaukolämmitystaloon hankitaan ilma/vesilämpöpumppu ja sen kompressori rikkoutuu takuuajan jälkeen, niin sen tuoma säästö on palanut siihen asti ja 2–3 vuotta eteenpäin! Jäitä hattuun!

Sähköinsinööri

Olisiko Sepposen aika katsoa peiliin. Millainen johtaja vedättää kahta kuntaa kuten hän tekee? Sahaa omaa oksaansa.

Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan, en niinkään SaiPaan.

Auton omistaminen ja polttoaineen hinta keksitty kalliiksi, ei ihme kun työt ja ennen kaikkea pätkätyöt kiinnostaa, kun ei kannata ajaa työmatkoja.

Lämmitän sähköllä ok-taloa ja minut leimataan lähes rikolliseksi, mutta jos lataisin autoa sähköllä olen sankari.

Otetaa Sepponen "lippalakin" tilalle, ku ei tunnu Ruokolahdelle kelpaavan. On kuulemma hyvä, sano rautalampilainen.

Milloin telkkariin saadaan raateja, jotka eivät koko ajan rääsi hallituksen päätöksiä, arvostele ministereitä ja odota hallituksen kaatumista. Odotamme tehtyjen päätösten sisällön avaamista.

Eihän aukkohakkuun hiilinielu mihinkään katoa. Lankuissa ja laudoissa se säilyy enemmän kuin metsässä. Esim. Marian kirkko.

Miksi tapatte itärajan takaa tulleita karhuja? Opettakaa nallet puolustamaan Suomea. Ettei karhut ole turhaan turvaa hakeneet. Eläimet ovat hyvin oppivaisia ja luotettavia.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka