Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kun tulee neljäpäiväinen työviikko, palkan kuuluu nousta. Entinen palkka ei riitä, koska vapaa aika lisääntyy ja kuluttaminen kasvaa

Paananen, ottaako noin koville Tiilikaisen häviö Sepposelle? Lopeta kepulointi ja ala toimia laillisesti ja moraalisesti oikein, ei se niin vaikeaa voi olla!

Ruokolahden kunnanhallituksessa on 4 henkilöä, joiden pitäisi katsoa aamun illoin peiliin ja miettiä, mitä on tekemässä ja sotkemassa koko kuntaa!

Polttoaineiden hintojen korotuksen tarkoitus on kulutuksen vähentäminen. Elintarvikkeiden alv:n nostaminen normaalitasolle 24 % vähentäisi ylensyöntiä ja ruuan haaskaamista. Isompi vaikutus ilmastoon kuin yksityisautoilulla.

Ruokolahden hyvävelipiiri on siskojoukko. Kepun kannatus valtakunnassa senkun laskee, milloin Ruokolahti herää? Kunnanjohtaja omalle paikalleen.

Pääkonttorilta tuli käsky ottaa lisää afganistalaisia Suomeen. Se on käsky, josta Suomi ei voi kieltäytyä

Kiitos Rikkilän Leivän Pauliinalle (nimi löytyi E-S:sta) hyvästä palvelusta ja mukavasta juttutuokiosta.

Pyöräilevä paluumuuttaja

Kuinka Ruokolahden jotkut "päättäjät" luulevat ymmärtävänsä, kuinka kuntaa johdetaan, sen ei tule olla hyvävelipiiri tai kepulointia! Kiinni jäitte ja kohta ovet käy!

Loppuvatko tulvat, helteet ja myrskyt maailmasta jos Suomen lämmityksen verotus nostetaan mahdottomiin lukuihin. Vihrerpiipertelijät taas kerran asialla kurjistamassa Suomen oloja, vielä luulevat että äänestettäisiin. Ei ikinä.

IPV sparrasi Mansen loppuotteluun! Kuvastaa IPV:n kovaa tasoa! Onnittelut IPV:lle!

Vaalimaantielle 4 kaistaa, autoja lisääntynyt Vaalimaan moottoritien myötä. 80 ehtii ajamaan myös talvella.

Kun vanhusväestö oli rokotusvuorossa, kehotettiin menemään sinne vaikka taksilla. Nyt, kun on nuorempien vuoro, ihmetellään, ettei rokotuspaikat olekkaan siellä, missä nuoret liikkuvat.

Kiitos sille kirjoittajalle, joka vaati, että opettajat merkitsevät läksyt Wilmaan. Ihmettelen, että merkitsemättömyyteen ei puututa tiukemmin esim. palkan alennuksella.

Ay-liike laittaa kyllä metsäjätin patruunat polvilleeen uhkailulla ja laittomilla lakoilla. Ja sitten yhtiön seuraava tehdas suljetaan Suomesta. Kiitos ay-liike.

Ylen pomot kehuu saavüksiaan. Kuitenkin huomattava osa veronmaksajista syrjäytyy, kun esim.uutisissa luetaan otsikot ja loput käsketään lukemaan jostakin .fi:stä, jota meillä ei ole. Parannusta toivotaan.

Johan rupesi jäähallin katto kestämään raskaamman mediakuution painon, vaikka uutta areenaa ei keskustaan rakennetakaan. Kevyet kuten mediakuutio olivat hankkeen ajajien perusteet. Nyt hallin katto kestänee talven lumikuormatkin.

Onpa Savitaipaleella jalo henkilö, joka luovuttaa mursketta ilmaiseksi toisille. Todella laupias teko, minullekin olisi murskeelle tarvetta.

Sorakeisari

Kun tulee neljäpäiväinen työviikko, palkan kuuluu nousta. Entinen palkka ei riitä, koska vapaa aika lisääntyy ja kuluttaminen kasvaa.

Joku kirjoitti täällä Estareissa pyöräilijöiden väistämisvelvollisuudesta Kanavansuun risteyksessä ( Suolavuorentie). Kirjoittaja ei ole nähtävästi huomioinut kärkikolmio merkkiä risteyksessä, joka velvoittaa väistämään muuta liikennettä ko. tieltä tultaessa myös pyöräilijöitä. Sen verran härskisti jotkut autoilijat tulevat risteykseen, että sopivin liikennemerkki olisi siihen STOP-merkki!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka