Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Piirtäkääpäs karttaan ympyrä 100 km säteellä. Lpr ja Utti. Kummasako ympyrässä ois enempi Suomen karttaa/asukkaita

Kyllä ay-liike laittaa vielä suuren suomalaisen metsäjätin uhittelevat patruunat ojennukseen. Tulette sen vielä näkemään vuodenvaihteen jälkeen!

Pääluottamusmies, eläkkeellä

Pyytäisin pyöräilijöitä ottamaan huomioon Muukontien ja Suolavuorentien risteyksessä, että pyörällä on väistämisvelvollisuus autoihin nähden. Kummaltakin kadulta puuttuu kaksisuuntaisen pyörätien merkki. Varsinkin ylämäestä tulevien kannattaa hijentää risteykseen.

Hoitajapulaan ratkaisu: Uudelleenkoulutetaan hoitoalalle n. 30 000 työtöntä humanistia, jotka eivät tule koskaan humanistiselle alalle täyspäiväisesti työllistymään.

Yhteiskunta saa syyttää itseään, kun tulee hoitajapula. Insinöörillä ja sairaanhoitajilla on samantasoinen koulutus, mutta insinöörin liksa alkaa ihan eri numerolla.

Tuntuipa mukavalle tiistaina iltapäivällä Peltolan bussipysäkillä. Nuori opiskelijapoika nousi penkiltä istumasta ja tarjosi paikkaa bussikatoksessa minulle. Poika nousi Lemin bussiin. Hänellä hyvä kotikasvatus. Kiitos ja kaikkea hyvää sinulle nuorimies.

Kovasti kehutaan kaupungin hyvää budjettitulosta, mutta mihin on unohtunut Energialaitoksen sähkönsiirron riistohinnoittelun yhdentoista miljoonan euron palautus kuluttajille?

Voiko yksi ihminen kepuloida koko kunnan suohon? Onko Ruokolahden kepulointi kunnalle hyväksi? Kansa kyllä tietää. Ei!

Piirtäkääpäs karttaan ympyrä 100 km säteellä. Lpr ja Utti. Kummasako ympyrässä ois enempi Suomen karttaa/asukkaita.

Nyt Paananen meni kuntalain väärälle puolelle, kun äänestytti Sepposen sopimuksen heikennyksistä! Näin ei toimita missään kunnassa, oikeus odottaa, kepuilu loppuu tähän!

Olisiko tärkeämpää saada koulutus ja rahoitus ohjattua niin, että meillä olisi vähemmän puhuvia päitä ja enemmän tekeviä käsiä? Painoarvo rahan ansaitsemiseen työstä eikä luukulta!

Hoitajia saataisiin lisää, jos sairaanhoitajien ja lähihoitajien palkkaa nostettaisiin ja alan koulutusta lisättäsiin. Vastaavasti työttömyystukea vähennettäisiin, jotta saataisiin rahaa.

Aamuradiossa liikaa puhetta tai musiikkia, koska menevät niin pahasti päällekkäin. Musiikki yleensä harkiten tehtyä, puhe sitävastoin melko harkitsematonta, kaikkine kiroiluineen. Sivistystä kehiin.

Vihreät ja keskusta esittävät Säätytalolla perinteistä tekotaiteellista budjettinäytelmää. Aivan kuin lapset: Kumpi ja Kampi tappelivat. Kumpi voitti?