Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Taipalsaarelainen mummo toivoo penkkejä kirkonkylän ja Saimaanharjun välille, että vielä vanhanakin jaksaisi mennä jalkaisin kirjastoon

Hyvävelisysteemillä valitaan samanmieliset ja ruskeakieliset. Pikkupomon suosikit. Muille ei mitään arvoa.

Maskeista ja turvaväleistä on Marin luopumassa samalla, kun hän avaa itärajan. Onx järkee?

Kepu vajoaa entistä alemmas, koska luottamus senkun huononee. Kepu/Saarikko rikkoi jo valmiiksi sovitun helikopterin sijoituspäätöksen ja yllättäen piiri pieni pyörähti ja paikka olikin Utti!

Radio Suomea olisi ihan kiva kuunnella, jos valtakunnan lähetyksiä tulisi enemmän.

Opettele photoshoppaamaan. Saat selfie-kuviisi minkä tahansa maiseman maailmalta. Eikä tarvitse vaarantaa terveyttään. Kannattaa kokeilla. Toimii!

Kunnanjohtajan tehtävä ei ole kulkea lippis päässä "kissan ristiäisissä" näyttäen että on valittu. Kyllä tätä ku tää viedään vauhdilla alas!

Onko Ruokolahti ymmärtänyt, että Sepposen syrjintää seuraa koko kunta! Kansalainen ei hyväksy tällaista toimintaa, se hyvävelipiiri saa loppua nyt!

Ei yksistään lakisääteisillä hoitajamitoituksilla saada hoitajia hoivakoteihin!

Elo–-syyskuun vaihteessa saatiin vihreät nurmikot vihdoin Kansalaistorille. Saako Norpanpatsas altaaseen vetensä kenties pakkasten tullessa? Koko kesä meni odotellessa.

Käviskö joku kertomassa EU:n nopean toiminnan joukoille, että turha enää odottaa lähtökäskyä. Sota on jo ohi!T urha ja kallis joukko tyhjän panttina. Yksimielisen päätöksen saaminen unelmaa.

Jos on varaa purra ruokkivaa kättä, luulisi edes osaavan peseytyä suihkun alla.

Taipalsaarelainen mummo toivoo penkkejä kirkonkylän ja Saimaanharjun välille, että vielä vanhanakin jaksaisi mennä jalkaisin kirjastoon.

Ulkoileva mummo

Jokin aika sitten puhuttiin lasten ja nuorten kävelyn vähyydestä. No nyt kulkevat motorisilla potkulaudoilla. Minkä nuorena oppii, vanhana taitaa, siis vanhana siirtyy vain motoroitujen rollaattoreitten käyttäjiksi. Niin helppoa.

Ei uskalla

Kuka oletkaan ja omit metallisen allas/kaapin ja irtoaltaan? Minä omistajana tarvitsen ne, palauta! Omin luvin ottaminen on varastamista. Palauta.

Kyllä veivataan tuota hoitajapulaa ja selitellään vaikka mitä. Kukaan ei sanallakaan mainitse rahasta mitään, vaikka siitähän perimmäinen kysymys kuitenkin on.