Estarit | Kiitos Jam Rock Band upeasta konsertista perjantaina. Toivottavasti tavataan taas pian.

Kaupungin tulee julkaista tilastot, miten paljon sos-kuluja maksetaan näissä uusissa tornitaloissa asuville. Ei ole tarkoitus maksella grynderin ja sijoittajien voittoja. Kysyy veronmaksaja!

Ilmainen paikoitus olisi paikallaan Lappeenrannassa syyskuun alusta toukokuun loppuun. Vähintään ilmainen tunti pysäköintikiekolla.

Pankissa ovet lukossa. Varaa aika netissä. Kelalla, ovet lukossa. Varaa aika netissä. Asuntopalvelu, ovet lukossa. Varaa aika netissä. Missä ihmiset? Netin takana, lukkojen takana. Mitä enempi diki sitä emempi työtön. Lukittu yhteiskunta.

Hyvä ja asiantunteva kirjoitus Anu Huttuselta 3.9.

Kiitos Jam Rock Band upeasta konsertista perjantaina. Toivottavasti tavataan taas pian.

Mummu

Kissan ei tarvitse olla kytkettynä kaupunkialueella kuten koiran tiedoksi kysyvälle.

Miten nämä potkulaudat on vakuutettu. Kun lautailija paukkaa auton kylkeen ja on syyllinen kolarissa, kuka maksaa? Kuka korvaa vammat tai hautauskulut?

Polttomoottori autot kiellettävä. Ruuhka/tiemaksut käyttöön ja niistä kertyneet rahat teiden kunnostukseen ja ylläpitoon.

Miten meidän käykään, jos kaikki Suomessa toimivat ulkomaalaisomisteiset yritykset päättävät siirtää toimintansa jonnekin muualle? Montako suurempaa yritystä enää on kotimaista?

Kävelkää kadun vasemmassa reunassa niin pyöräilijät ja sähköpotkulautailijat tulevat teitä vastaan. Ei vaaran paikkaa.

Mitä tuollaista asiaa pitää salailla, minä ainakin olen kaikille kenen kanssa on tullut puheeksi sanonut, että olen saanut peräti 2 rokotusta.

Kaikkien työttömyyskassojen tehtävä on vain välittää ansiosidonnainen jäsenilleen. Ansiosidonnainen tulee pääosin valtion budjetista. Ansiosidonnaisen saa, jos on työttömyyskassan jäsen. YTK on suurin kassa.

Jos ansiosidonnainen maksettaisiin kaikille, jotka maksavat työttömyysvakuutusmaksua, kuten säällistä olisi, niin Kela voisi hoitaa homman, eikä ylimääräistä välikättä, työttömyyskassaa tarvittaisi. Maakuntahallinto ja -vero ovat ylimääräisiä välikäsiä nekin. Eivät ainakaan nopeuta hoitoon pääsyä.

Mikä tässä koronapassiasiassa on siellä Suomessa niin vaikeaa? Ranskassa ei pääse kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja eikä edes mäkkäriin ilman passia. Voidaan purkaa rajoituksia, kun passi on käytössä.

Digitalisaatio ja sähköinen viestintä luotiin alunperin rengiksi helpottamaan ihmisten asiointia, mutta nyt siitä on tullut ihmisiä eriarvoistava ja kaikkea määrittävä iso isäntä, jos mihinkään ei saa yhteyttä ilman tietokonetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka