Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Miksi Kanavansuulla on todella paljon vapaana vaeltavia, pannattomia kissoja? Onko meidän kissattomien tehtävä viedä heitä löytöeläintaloihin?

JP-pajan toiminta Joutseno, matonpesupalvelu erinomaista! Avuliaat, reippaat apupojat ja tytöt työn ääressä, ihmetellä pitää että tämäkin toiminta lopetettiin!

Miksi Kanavansuulla on todella paljon vapaana vaeltavia, pannattomia kissoja? Onko meidän kissattomien tehtävä viedä heitä löytöeläintaloihin?

Sähköpotkulautailijat! Kun aiotte ohittaa jalankulkijan takaapäin, antakaa jokin merkki aikeistanne. Laite on hiljainen eikä kulkija kuule tuloanne. Syntyy vaaran paikka. Sama koskee myös pyöräilijöitä.

Säikähtänyt

Pankkiasiat on pakotettu hoitamaan sähköisesti, nettihuijaukset lisääntyvät, pitää laatia laki, joka velvoittaa pankit vastaamaan ihmisten rahoista.

Mitä niistä mopopojista valittamaan! Poliisi paikalle ja viritetty mopo maijaan. Laitokselta voi kysellä.Sieltä saa ilmaiset ohjeet miten, milloin ja missä sillä voi ajella, sakkolapun kera.

Suomi ensin kuntoon ja suomalaiset! Minusta on väärin otetaan halpatyövoimaa tilalle! Bensa maksaa liikaa, autoilijoita kuritetetaan liikaa! Ei me voida pelastaa maailmaa näillä toimilla!

Voi näitä uutisohjelmien raateja! Jos puheenvuoro alkaa lähes aina kysymyksellä miksi niin tai näin, niin olisiko hyvä asiantuntijana heti kakaista ulos oma ratkaisu, jotta ei jää vaivaamaan.

Työtön yrittäjä ei saa työvoimatoimistosta muuta kuin ivanaurua. Yrittäjän oma eläke- ja työttömyysturva maksaa yhden työntekijänpalkkakulujen verran. Moni yrittäjä pitää hänet ja jättäytyy itse ilmanturvaa koska molempiin ei rahat riitä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka