Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kannattaisi tarkistaa Kaukaan muutkin luvat, ettei ole vielä rakennuslupa-asteella kuten biolaitos, uskomatonta toimintaa.

Kiitokset tuhannesti kauniista kukkakedosta Helsingintien varressa. Kävelytin koiraani ja oikein hieraisin yllättyneenä silmääni nähdessäni rennon, värikkään kukkapellon. Nappasin pienen kimpun iäkkäälle äidillenikin iloksi.

Miten Imatran päättäjät laskevat kaikki koulutuspaikat Lappeenrantaan. Ei ihme että kaupunki kuihtuu. Tyhmää.

Nuorille vakityöpaikkoja niin alkaa lapsia syntyä. Eksote kuulolla! Miksi määräaikaisina vuositolkulla?

Linda Brandt-Ahde ja Hilla Kauhanen kok. Kyllä voi vaatimuksia olla kouluruoan suhteen. Tervetuloa neuvomaan kuinka saadaan koko paletti hoitumaan. Kaksi ruokavaihtoehtoa joka päivä. On tietty euromäärä jonka puitteissa toimitaan.

Pitkään työskennellyt kouluruoan parissa

Kannattaisi tarkistaa Kaukaan muutkin luvat, ettei ole vielä rakennuslupa-asteella kuten biolaitos, uskomatonta toimintaa.

Pesä Ysien sarjaputoaminen pelaajille niin surullinen juttu, olisi seurajohdon pitänyt herätä jo vuosi sitten hankkimaan ykkös tai kakkoskorin superpesispelaajia. Superpesiksessä ei voi pärjätä näin, taitaa olla juniortoiminnan ja superpesistoiminnan budjetit sumpussa kun sponsoreita kuitenkin riittää.

Muistaakseni porvarihallituksen Sanni Grahn Laasonen karsi kovalla kädellä koulutusmäärärahoja ja seuraus näkyy nyt. Turha sättiä nykyhallitusta

Kumpi: 300? Koronatesti vai uusi läppäri koululaiselle?

Afganistanista lähdettiin hakemaan pois suomalaisia ja heitä avustaneita 170. Nyt sieltä on tuotu jo yli 400 ja loppua ei näy. Miksi joukkoa kasvatetaan?

Kymmeneen kysymykseen monenneksi lämpimin oli elokuu 21?

Kokkarit ottavat kunnian talouden kohenemisesta vaikka eivät ole tehneet muuta kuin räksyttäneet koko kesän ja pöljät uskovat kaiken.