Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Taivaskin itki, kun Pesä Ysit tippui sarjaa alemmas

On se kummaa, että valitaan kunnan johtoon hyvävelipiiristä kepuloiden kokematon ja aikaansaamaton. Sitten alkaa selittely ja puolustelu ku ei ole omakehulle katetta. Oisko aika kunnan oikeesti miettiä mikä kunnalle on hyväksi! Ei ainakaan huono puoluepolitiikka ja sitä kautta valinnat vähän kaikessa.

Maajussille morsian ihan väärä nimi ohjelmalle, nytkin mukana ainoastaan yksi varsinainen maajussi.

Niinistö teki oikein koiran valinnassaan. Hankki koiran vastuulliselta suomalaiselta kasvattajalta. Rescuekoirat pahinta mahdollista koiratehtailua.

Miksi yhteiskunnan pitää maksaa koronahoito sellaisille potilaille, joille olisi ollut tarjolla kaksi rokotusta, mutta jotka ilman pätevää syytä ovat jättäytyneet rokottamatta?

Bondelle: Sellainenkin oli kuin Lappeen maatalousoppilaitos Raipossa. Eikä suinkaan liittynyt millään tavalla kaupunkiin.

Kun työntekijä jää työttömäksi hän hakeutuu työvoimatoimistoon ja alkaa saamaan korvausta! Ilmeisesti yrittäjät, musiikkiala yms. ei osaa tehdä niin! Itketään, ei ole työtä ei rahaa! Rasittavaa seurata!

Työtön

Kylläpä tulisi entiseen sotilaskotiin kiva tanssipaikka tanssikansalle! On parkkitilaa ja hotellikin ihan vieressä.

Mahtaakohan juuri nyt, kun korona huitoo 600+ tasossa, olla viisasta avata rajat pohjoisessa ja idässä?

Suomi-Kazakstan jalkapalloa, TV:n mukaan lähetys klo neljä. Pitääkö minun nousta aamuyöstä seuraamaan ottelua?

Taivaskin itki, kun Pesä Ysit tippui sarjaa alemmas. Seuran johto/valmennus voi katsoa peiliin ja miettiä niitä pelaajahankintoja. Tyttöjen puolesta olen todella pahoillani.

Edelleenkin kannustaja

Enemmän kuin mitään muuta metsän eläintä, on syytä pelätä niitä kahdella jalalla liikkuvia, jotka kantavat pikkuruisen "minuutensa" jatketta mukanaan.

Ruokolahti mitä kitsastelette ja miksi? Sepposelle kunnon palkka (ainakin 7000) ja erorahamahdollisuus! Näyttäkää, että arvostatte valintaanne!

Onko tarkoitus tehdä ministeriöstä taide- ja tapahtuma-alan edunvalvontajärjestö? Kyllä alkaa kyrsiä tämä vouhkaaminen, päättäjien syyllistäminen ja itsekkyys. Terveydelle ei mitään painoarvoa.

Työvoimapula on paheneva ongelma, mitä hallituksen toimet vain lisäävät. Tuntuu, että hallituksen ykkösprioriteetti on vaikeuttaa yritystoimintaa.

Suomessa ei voi olla työvoimapulaa niin kauan, kun meillä on tilastoissa yhtäkään työtöntä. Työstä kieltäminen ei ole vaihtoehto. Vajaakuntoiset, sairaat, työttömät on karsittava tilastoista!

Olen iältäni jo viimeistä neljännestä taivaltava ja en ole ikinä käynyt oopperassa! Siitä näkee, että elämässä selviää hyvin ilman korkeakulttuuria, mutta ilman rokotetta voi noutaja yllättää.

Onko pyöräily turvallista? 75 vuoden kokemuksella sanon, että on. Vain siten, että olet valmis luopumaan oikeuksistasi. Jos en olisi näin toiminut, en olisi tätä kirjoittamassa.

Topi Toimeton

Miksi taiteilijoille ei työ kelpaa? Kuitenkin juostaan julkisuudessa valittamassa, kun rahat on loppu! Maassa on työvoimapula ja siihen nähden valitus on tyhjänpäiväistä? Työstä saa palkkaa!

Se YTK on kok:n hajoita ja hallitse systeemi. Ei ole sopijaosapuoli kenenkään kanssa. Tietysti, jos on joutavaa rahaa turhuuteen niin mikäs siinä.

Mitä siinä valitatte toisten eläkkeistä. Samaan on mahdollisuus, kun jaksatte puurtaa rapiat 50v! Ole onnellinen, että on töitä, rauha ja hallitus, mikä on meidät viisaasti "pelastanut" koronalta!