Estarit | Kaakon jalkapalloseurojen on alettava tekemään enemmän yhteistyötä

Kun alle 25 v:lle sanoo häiritset melulla, säikytät vauhdilla, kuljet väärää kohtaa oikoen, niin he häiriköi, kiusaa lisää! Kotikasvatus ontuu pahasti.

Kaakon jalkapalloseurojen on alettava tekemään enemmän yhteistyötä. Jotta esim. vanhimpien tyttöjunioreiden harrastus voisi jatkua tämän kauden jälkeen. Ja viime vuosina lopettaneet: tulkaa rohkeasti takaisin, jos joukkueita syntyy.

Vapaan liikkuvuuden maassa Suomessa koronapassi on kulkulupa ja rajoittaa liikkumista. Ei ole oikeusvaltion lakien mukaista! Tämän typeryyden on loputtava.

Netissä kansalaisaloite allekirjoitettavana eläinten pyydysrautojen kieltämiseksi. Raudat törkeää eläinrääkkäystä! Kävelkää itse rautoihin metsäreissuilla, jos se auttaisi päätöksenteossa.

Joutseno on Joutseno ja sillä siisti...

Onko tämäkin normijuttu? Ennen oltiin rähmällään Neuvostoliittoon nyt ollaan Mekkaan.

Perillisten puistosta olisi saanut kaataa sen huvimajan, jossa olen seurannut koko kesän niitä ryyppyporukoita.

Taiteilijat, turvaa työttömyyteen... Ansiosidonnaisen saa, jos kuuluu työttömyyskassaan, ei liittoon. YTK on kaikille avoin työttömyyskassa.

Nuorille annetun kalliin koulutuksen pitää johtaa vastuuseen tehdä työtä. Työstä kieltäytyjä menettää tukirahat. Työnteko tulee olla opiskelun motiivi muiden aineiden rinnalla.

Nyt mie en ymmärrä yhtää, uus kunnanjohtaja palkattii nimenommaa kehittämmää kunnan elinvoimaa ja nyt hää jo annoo köyhäinappuu. Tälleeks tää nykyisi toimiikii?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka