Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi poliisi ei tee mitään viritetyille mopoille?

ES:aa uutisoi "Maksuton toinen aste alkoi".. Kuulkaas kun maksutonta ei olekaan sillä aina joku maksaa. Tässä tapauksessa veronmaksajat maksavat niin kuin paljon muutakin.

Urheilukisoissa naisilla minimalistiset asut! Miksi? Ei vastaavaa miehillä. Järjen käyttö sallittu, myös naiskilpailijoiden asuissa.

Uutiset yök: korona, sota, ilmastonmuutos, kiusaaminen, väkivalta. Ihminen kaiken takana. Ja ihmisen teot apuun, nyt parasta: ota rokote, pidä maski!

Mopot. Miksi poliisi ei tee mitään viritetyille mopoille? Liikennevaloista keulitaan ja moottorit on vaihdettu 80-kuutioisiin, huiput 100 km/h. Äänistä tunnistaa virityksen.

Ruokolahti, nyt on tilaisuus kiillottaa kilpeä, ottakaa Anu rakkaudella kuntaan, ette pety!

Kuka näitä tornitaloja Lpr:aan haluaa? Pienen kaupungin mäelle riittäisi 5 krs mainiosti. Tornitalojen kanjoneissa ei viihdy kukaan.

Olisipa Niinistö ottanut rescue-koiran, olisin arvostanut, mutta porvari on aina porvari.

Lappeetahan tämä kaikki on alunperin: Lappeen Joutseno, Lappeen Lauritsala, Lappeen rannan kauppapaikka...

Bonde

Perillistenpuisto on tuhottu! Sieltä on kaadettu lempparipuuni, erikoinen 2-haarainen tuohituomi ja puoli tusinaa muuta. Kuka uskaltaa tulla esiin ja perustella teon?!

Puita rakastava

Kyllä kunnan toimintaa säätelevää lainsäädäntöä tuntematon kunnanjohtaja saa lyhyessä ajassa asiat kunnassa täysin sekaisin.

Suosalolle laulettu laulu taisi olla "Niin aikaisin". Alkujaan Ankin esittämä.

Lakia on muutettava! Ei ole oikein, että polkupyöräilijällä on aina etuajo-oikeus tulipa hän oikealta, vasemmalta, edestä tai takaa ja ilman nopeusrajoitusta.

Eikö taiteilijoilla ole omaa työntekijäjärjestöä, mihin liittyä ja hakea turvaa työttömyyteen? Nyt olisi hyvä sellainen perustaa, niin ei tarttis huudella hallituksen laillisista päätöksistä.

Kyllä se SE:n loikkinut Senni S. osallistui Kalevan kisoihin, mutta ei selvittänyt karsintarajaa (Timanttiliigan kilpailussa) ja jäi loppukilpailun ulkopuolelle.

Julkispuolen AY-johtajat antavat ymmärtää, että hammassärky paranee satasella käteen. Rahoitusta pitää lisätä olosuhteiden parantamiseen ei korotuksiin.

Suomen Turku, Joutseno ja Pulsa, jopa Suomen Lappeenranta. Mutta ei Lappeenrannan Joutseno. On kuin puukkoa vääntäisi.