Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Toisen asteen maksuton koulutus on paras uudistus vuosikymmeniin

Mistä lähtien Kalevan kisoihin on vaadittu karsintakilpailuja tai tulosrajoja? Voisiko joku urheilujohtaja selventää miksei kesällä tehty SE riitä?

Miksi kaikki palvelut siirretään nettiin? Eikö ensin pitäisi rakentaa toimivat yhteydet! Sama koskee myös sähköautoja.

Etelä-Karjalan jätehuolto teki uudistuksen; poisti nelilokerikon aikakausilehtikeräyksen ja tilalle tuli lasinkeräys. Kuitenkin meidän jo vuosia olemassa oleva Sitan sopimus pitää sisällään nelikon lisäksi myös lasin. Kun sopimusehtoja huononnetaan niin sen pitää näkyä myös hinnassa.

Mikä on sen kauniin laulun nimi, joka laulettiin Martti Suosalolle ohjelmassa "Laulu rakkaudelle"?

Lappeenrannan Joutseno ja Suomen Turku!

En ole vuosiin voinut käyttää tavallisia nilkkasukkia, johtuen nilkkoja turvottavasta sairaudesta. Sitten havaitsin, että valmistetaan diabetessukkia, nyt olen käyttänyt niitä jo kauan ja minulle sopiviksi havainnut.

Mari

Joutseno ja identiteettimme ei häviä minnekkään! Kateellisia on aina! Missä niitä sikiääkään? Hävettää olla LPR:n vääryydellä tehty koplaus...

Joutseno kunniaan

Naapurin kuusiaita kasvaa monta kymmentä senttimetriä jatkuvasti pihallemme. Piisaa! Joko me leikkaamme rumaksi ja halvalla. Tai ammattihenkilö tasaiseksi. Lasku naapurille toki!

Toisen asteen maksuton koulutus on paras uudistus vuosikymmeniin. Rahat riittää jos virtaviivaistetaan hallintoa: on valtuustoa, hallitusta, puheenjohtajien kokousta, tarkastuslautakuntaa, tilintarkastajia ym ym.

Työntekijöitään kurittava Hesburger kehtaa vielä mainostaa hampurilaisiaan televisiossa.

Mikä määrä meillä onkaan itseään asiantuntijoina pitäviä ihmisiä, joilla ei ole päätäntävaltaa. Yleensä vielä jälkiviisaita. Myös entiset urheilijat uran jo päätyttyä ovat jälkikäteen valaistuneet!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka