Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Jätepurkkien ja rasioiden pesemisessä ei ole ollut mitään ongelmaa. Pesen samassa vedessä käsin muiden astioiden kanssa.

Ei Kimmo Kiljusen HX-kirjalla Suomea puolusteta.

Laulan Suomen kansallislaulua elämäni loppuun. Suomi tarvitsee puolustukseen nykyaikaiset hävittäjät eikä lentotaidottoman "paperilennokkeja".

Jätepurkkien ja rasioiden pesemisessä ei ole ollut mitään ongelmaa. Pesen samassa vedessä käsin muiden astioiden kanssa. Kuivuvat kuivauskaapissa ja maitopurkit ym. tiskipöydän reunalla. Opin jätteiden lajittelun Amerikassa vieraillessa ennen Suomen jätelajittelua.

Maalainen

Suuri kiitos Petteri Saario, että tarjoat meille tämän lumon! Parasta antia YLEltä ikinä. Nyt on rima korkealla. Tässä ei lupamaksu mene hukkaan. Ja tämä on meille kaikille ilmaiseksi tarjolla.

Olisi ihan kiva tietää, miten viranomaiset ottavat kotimaan 0-perheet huomaansa ja ohjeistivat heitä kaikessa avun saannissa. Onko verrattavissa mitenkään maahanmuuttajien palveluihin?

Ulkoministeri Haaviston (vihr.) alunperin lupaama Afganistanista evakuoitujen määrä kolminkertaistui?

Kalevan kisojen miesten pituuden finaalia näytettiin televisiossa surkean vähän. Olisi ollut mukava katsella Etelä-Karjalan komeita poikia.

Suomalaistenko Suomi? Autamme tänne muuttavia säilyttämään kulttuurinsa ja uskontonsa, mutta kiellämme suvivirren ja luterilaisen opin koulussa. Maa elää tavallaan ja vieraat tulevat ajallaan.

Surkea taso Kalevan kisoissa , vaikka yleisurheilu nousussa . Kyllä jotain pitää löytää valmennukseen muutosta tai ainakin puuron sekaan oikeat murot ja murut kuten Norjassa! Hei, pituuden mestaruus alle 750! Uskomatonta

Kaunis kiitos kipsipoliklinikalle. 28.8 lauantai läksin kotonta puoli 3, puol 5 jo kotona takaisin, todettiin rannemurtuma, kävin 2 kertaa röntgenissä, käden kipsaus ja kaikki alle kahdessa tunnissa. Vielä kerran kiitos osaavalle henkilökunnalle.

Sepe

Eksoten tartunnanjäljitys toimii liian hitaasti. Monet altistuneista oppilaista ehtivät olla pitkään koulussa, ennen kuin saavat tiedon altistumisestaan.

Jos norppa on tärkeä, miksei Saimaa ilman kaivoksia ole? Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite! Tärkeää!

Suomalaiset koulutti Afganistanin armeijan sotilaita 20 vuotta. Eipä tainnut "Talvisodan henki" oikein Afgaanisotilaisiin tarttua, kun Taliban valtasi maan parissa viikossa.

Olen samaa miieltä luonto-ohjelmasta, ehdottomasti paras ohjelma, mutta taustamusiikkia ei tarvita.

Kiitos, että tässä lehdessä oli huomioitu näyttävästi Charlie Wattsin kuolema.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka